elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 عنوان بچهه ها کی تعبیر خاب میدونه؟ 50 بازدید | 7 پست بچه ها مادربزرگم الان ی ۱۴ روزی میشه فوت کردناما دیشب خاب میدیدم زنده شدنینی تو خابم یادمه میگفتن ک مردم ولی زنده شدم!و همشم تو خاب منو بغل میکردن و نزدیک من بودنچون من موقع بیماریشون اصلا نتونستم برم دیدنشونکسی میدونع تعبیر زنده شدن مرده چیه؟ برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه 1398/12/20 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11967 من هنوزم که هنوزه خوابشون رو میبینم وقتی که تازه فوت شده بودن خیلی بیشتر خوابشون رو میدیدم،فکر میکنم طبیعیه. از یاد مبر وحشت آبانش را سرسامِ عمومی زمستانش را ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز از یاد مبر داغ جوانانش را
منور21 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1903 .میگن اگه مرده بغلت کنه خواستگار گیرت میاد اگه مجردی. یا از نظر شغلی مالی یا تحصیلی پیشرفت میکنی بخت و اقبالم نیکوست...
elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 برو سر خاکشون فاتحه بفرست و خیرات بده چشم انتظارتتونه اخه ی شهر دیگ دفنن!ولی تو اولین فرصتی ک شد میرمممنون برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 .میگن اگه مرده بغلت کنه خواستگار گیرت میاد اگه مجردی. یا از نظر شغلی مالی یا تحصیلی پیشرفت میکنی عه پس انشالا خیرهممنون عزیزم برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه