2777
2789
عنوان

خوش به حال خانومایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۸ سایز خوب و متناسبی هست اصلا بزرگ نیست

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اینجور نگو اسی ممکنه همون پا ظریف حسرت یه چیزی از تو رو بخوره ولا   حرفم سنگین بود از خودمم بود ...

خدا رو شکر واقعا هنینطوره گوش شیطون کر واقعا تقریبا همه ی اطرافیانم حسرت میخورن که کاش جای من بودن تو اکثر موارد جدی میگم 

یه طو میگی هر کی ندونه خدت سُم داری شکرگذار باشید بابا

شماره پام 39 هست ولی عاااشق کفشای ناز جلویاز و صندل های پاشنه باریک بلند فانتزی و عروسکی هستم که اونم فقط به پاهای ظریف و سفید و ناز میاد

خدا رو شکر واقعا هنینطوره گوش شیطون کر واقعا تقریبا همه ی اطرافیانم حسرت میخورن که کاش جای من بودن ت ...

اها بیا دیدی منم سایز پام ۳۸ خیلی هم راضیم یه بار دیگه این حرفو بزنی میزنمت شومپته کته کله😁

خودت باش😎مگه خودت چشه