اگه میخوای یه بسته کامل درست کنی
دو تا تخم مرغ بزار بیرون هم دمای محیط شه
بعد زرده و سفیده جدا کن
سفیده با همزن انقدر هم بزن که پف کنه و سفت شه یعنی ظرفو کج کنی نریزه
زرده با پنجاه گرم روغن و ۱۰۰ گرم اب هم بزن. تو ظرف بزرگ بریز هم برن چون خیلی کف میکنه
حالا پودر کیکو که سه بار الک کردی کم کم بریز تو مایع زرده ، روغن و اب حسابی هم بزن که ترکیب شه کاملا
بعد سفیده اضافه کن قاطیش کن با مواد اما زیاد هم نزن چون پف کیک از بین میره
مواد امادست بریز تو قالبی که چرب کردی بزار تو فر ۱۸۰ نیم ساعته پخته است
من همیشه با این روش میپزم عالی میشه
راستی در فرو ضمن پخت به هیچ وجه باز نکن بعد نیم ساعت درشو باز کن یه خلال دندون یا چنگال فرو کن گوشه کیک در بیار اگه خمیر بهش نچسبید یعنی مغز پخت شده و پختش تکمیله اگر که چسبید بزار بیشتر بپزه