2777
2789
عنوان

مشورت (خواهشابیایید)

40 بازدید | 1 پست

من به واسطه درسم که برای ازمونای استخدامی میخونم توگروه هاهستم بعداگه لازم بشه بادختروپسراتوپی وی صبحت میکنم مثلا سوالی میپرسم یا اونامیان میپرسن فایلی ردوبدل میکنیم .....دختراکه هیچی اماباپسرا رسمی حرف میزنم....... یکی ازاین پسراواقعا باسواده تجریه زیادتواستخدامی بعدچندجاقبول شده..... بعدمن یه روزتوگروه راجع به یه درسی سوال داشتم ایشون گفت من میتونم کمک کنم چون اون درس سنگین بود ممکن بود بازم سوال پیش بیادگفتم بیادپی وی .....بعدتودرسای دیگه هم کمک میکرد...... بعدگفت شمارشوداد گفت شماره مو سیوکن بعدگفت شماهم بده گفت میخوام تولیستم قراربگیری......گفتم نه قبول نکردم..... شماره شوتوبیوگذاشت هروقت میرفتی توصفحش میفتادبالای صفحش...... منم بعدچندوقت سیوش کردم یه چندروزبود ازدوباره حذفش کردم مثل اینکه من شماره شو سیوکردم شمارم افتاده من نمیدونستم میفته..... بعداومدگفت افتاده منم سیوکردم گفتم خوشم نمیادحذفش کن محترمانه عذرشوخواستم اونم گفت  حذفش کردم خداحافظی کردیم برای همیشه...... حالاهم باخودم درگیری دارم عجب کاری کردم دنیای تجربه بود خیلی میتونست کمک کنه....یه چیزی دیگه هم باخودم میگم ،میگم اگه این کارونمیکردم فکرمیکردمن میدونستم اگه شمارشوسیوکنم شمارم میفته فکرمیکنه من قصدی داشتم...... البته تاقبلش هم بگم مارسمی باهم حرف میزدیم به قول خودش من شاگردشم..... خودش گفت من کاری به چیزی ندارم بمون تاکمک کنم موفق بشی......امامن قبول نکردم..... حالابه نظرشما چیکارکنم اگه سوالی داشتم بهش پیام بدم یانه؟؟خودموکوچیک نمیکنم بهش پیام بدم  .....به نظرشما قصدی داره ازشماره ردوبدل کردن..... خودش گفتت شمارتوبده تاسیوکنم تایادم نره کی بودی خخخ نکته ای بگم خوشم نمیاد رابطه عاطفی همراه درس برقراکنم چون به دلایلی که دارم بخاطرهمین رسمی باهمه حرف میزنم که پسرای مردم هوایی نشن .....