niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 عنوان چقدر این روزا جای مادرشوهرم خالیه 345 بازدید | 14 پست البته امسال عید متفاوتی داریم ولی با این وجود دلم واسش تنگ شده من چند ماه قبل از دستش دادم و امسال نیست ک سبزه عید واسمون بندازهنیست ک سمنو بپزه نیست ک واسمون آجیل بخره و و نیست ک محبت بی انتهاشو بهمون هدیه بده حیف... من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه 1398/12/14 | 00:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
harleyqueen عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 3215 یه مادرشوهر خوب یه مادرشوهر مرده ست😐 ❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 خدارحمتش کنه خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه عزیزم من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5329 خدا رحمتش کنه، منم امروز سر خاک مادرسوهرم رفتم، واقعا خیلی دلم تنگشه ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
تاابدعاشقتم عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 578 خدارحمت کنه این مادرشوهرنازنینت رو.ماکه از محبتش بی نصیبیم و طلبکارم هست. یک عدد جیگرهستم😍😜
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 3251 من مادر شوهرم خیلی خوبه، ولی نمیدونم چرا هیچ حسی بهش ندارم😕 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 یه مادرشوهر خوب یه مادرشوهر مرده ست😐 نه والا من وقتی ک زنده بود هم خیلی دوسش داشتم خیلی زن خوب و فهمیده ای بود قبلا واسش تاپیک زدم و در موردش حرف زدمقبل از رفتنش.... من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 خدا رحمتش کنه، منم امروز سر خاک مادرسوهرم رفتم، واقعا خیلی دلم تنگشه من این هفته حتی نتونستم برم سر خاکش ب خاطر این مشکل لعنتی ک همه باهاش درگیریم من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5329 من این هفته حتی نتونستم برم سر خاکش ب خاطر این مشکل لعنتی ک همه باهاش درگیریم اخه خلوته سرخاک ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 خدارحمت کنه این مادرشوهرنازنینت رو.ماکه از محبتش بی نصیبیم و طلبکارم هست. ممنون عزیزم خدا رفتنگان شمارو هم رحمت کنهواقعا فرشته بود بخدا هرچی ازش بگم کم گفتم من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 من مادر شوهرم خیلی خوبه، ولی نمیدونم چرا هیچ حسی بهش ندارم😕 خب ما تو ی ساختمون بودیم مادرشوهر منم دختر نداشت شاید واسه همین خیلی بهم نزدیک شدیم واقعا مثل ی دوست بود واسه من من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 اخه خلوته سرخاک والا من میترسم برم پنجشنبه ها شلوغه اون قبرستونی ک ما میریم من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 3251 خب ما تو ی ساختمون بودیم مادرشوهر منم دختر نداشت شاید واسه همین خیلی بهم نزدیک شدیم واقعا مثل ... آهان همون بودهمن ۴ تا دختر داره وقت نمیکنه به من برسهخدا رحمتش کنه تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
niloo68 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12374 آهان همون بوده من ۴ تا دختر داره وقت نمیکنه به من برسه خدا رحمتش کنه آخی آره خب سرش شلوغهممنونم عزیزم خدا رفتگان شمارو بیامرزه من 4 ساله که در حال اقدامم... این تیکر واسه لحظه شماری هست که برای بارداری و مادر شدن دارم انشااله ی روز واقعی بشه