من هویج وگل کلم وسیرو کرفس وفلفل های رنگی ویکم فلفل تند همه رو خردمیکنم اندازه هاش سلیقه اییه....میشورم خوب که آبکش شدبانمک درشت همه ی موادرو توتشت باهم قاطی میکنم. میریرم تو دنبه وسرکه ی سفیدمیریزم تاجایی که همه مواد پوشیده شه......سرشو محکم میبندم فرداش ازآبش میخورم بی نمک نباشه اگه بی نمک بود بهش نمک میزنم....دوباره سرشو محکم میبندم که هوانده بعدیه هفته دوباره نمکشو تست میکنم دوباره میبندم بعد یه هفته آماده ی خوردنه.....کلا میشه دوهفته
حال من حال عجیبیست هیچ کسی فکر کسی نیست