2777
2789
عنوان

جاریم زنگ گفت شوهرت کرونا گرفته😟

2039 بازدید | 42 پست

من دو هفته است اومدم جنوب خونه پدرم واز همسرم دورم.شاغلم ودر اواخر مرخصی زایمان بسر میبرم وتصمیم گرفتیم برا دیدن خانوادم بیام وعید انشالله شوهرم بیاد اینجا.

چندروزه شوهرم که تو شماله وتو محیط شلوغ کاری آنفولانزا گرفته بود ومن خیلی خیلی نگرانش بودم شب اول که تب ولرز داشت اصلا نخوابیدم.وهمون روز دکترم رفته بود خداروشکر گفته بود علایم کرونا نیست.حالا فردا عصرش جاریم بمن زنگ زد در حالی که عادت زنگ زدن نداره وهمون اول گفت شوهرت ازین مریضی گرفته؟هیچکس نیست یه لیوان آب دستش بده ومن بازم درگیر استرس شدید شدم خیلی حالم بدشد

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم نیس جاریت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

احتمالا به سفارش مادرشوهر زنگيده. 😁

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بعدش بهش زنگ زدم بلافاصله گفت زن داداشم زنگ زد بهت؟گفت حرفاشو جدی نگیر بیخیال من حالم خیلی خوبه ومامانم همه چی آورده تو یخچال هست نگران نباش

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
آدم برادر خودشم مشکوک به کرونا باشه حاضر نیست از دو کیلومتریش رد بشه چه برسه به برادر شوهر😂

چرا خب آدم بیمار نیاز به کمک داره 

الان خودِ من اگه خواهرم نبودم تا الان واقعا به جای بهبودی حالم بدتر میشد