2777
2789
عنوان

کیا هنوز خونه تکونی نکردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اون واقعا سه نقطه بوده اکثریت مردم با ماشین لباسشویی و ظرفشویی خیلی کارشون راحت شده مرتب کردن ...

خب پتو ها رو که نمیشه تو ماشین شست خیلیا هم وسواس دارن بیرون نمیدن الانم به خاطر کرونا بدتر شدن برای دیوارها هم مردو زن نداره برا هر دو سخته شوهر من به خاطر آخر سال کارش زیاده بنده خدا رو بگم که بیاد خونه رو هم تمیز کنه که واقعا ظلم خیلی از مردا هم مثل خودم هستن

نه بابا. ب میل خودشون اومدن دیگه بعدم بچه  کوچیک داری دیگه خودت ک کثیفکار نیستی خدای نکرده

اره به خدا دخترم کوچیکه همه جا رو کثیف میکنه همه دیوار ها رو مینویسه انشاالله که چیزی نگن 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

من ک اتاق و کشو و کمد و رختخواب ها و ملحفه هارو تمیز کردم. 

دوتا پتو مونده مال خودم و همسر ک سالی 3 بار میشورمشون خخخ. 

دوتا از کابینت ها رو مرتب کردم... 

فردا اگ. در توانم باشه بقیه کابینت ها. و چند روز بعد کف اشپزخونه و فرشش و بشورم. 

پذیرایی فردا تمیزه فقط جم میکنم میبرم تو حیاط کف خونه رو طی میکشم. 

اووووووو چ همه کاردارم. هنو شیرینی هم شاااید بپزم

اره به خدا دخترم کوچیکه همه جا رو کثیف میکنه همه دیوار ها رو مینویسه انشاالله که چیزی نگن 

نه خواهرجان نمیگن. 

اونا ک شعور داشتن دس تنهایی اومدن کمک ان شالله اجر کارشونو با جار زدن از بین نمیبرن. 

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه 

نه خواهرجان نمیگن.  اونا ک شعور داشتن دس تنهایی اومدن کمک ان شالله اجر کارشونو با جار زدن از ب ...

خیلی ممنون گلم مرسی ♥️

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

من عاشق خرید و خونه تکونی. ولی بخاطر تیکرم متنفرم از عید. از ماهی ک سالگرد عروسیمه و بعدشم تولدم😥

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩