2777
2789
خودش رفت

واقعا؟😥چرا 

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم.گاهی نه میتونم تگ کنم نه میشه تگم کنن😭😭😭😭

همینجا به نی نی یار بوگو برسی کنه🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
تو همیشه این ابنباته رو بزار من بفهمم تویی اخه بازم زهرا ۷۸ هست ولی اسمش مثلا حرف کمو زیاد داره

من این ابنباتارو می زارم نگران نباش 😂😂🤪🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اره دیجه میبینه

گلم شما4روز اومدین با جو اینجا اشنا نیستی وگرنه میدونستی بین تمام نی نی یار ها همیشه نی نی یار5مهربون ومنعطف بوده'مونده تا اشنا شی گلم

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
قبلا گقته بودم

نتیجه نداد؟🍭

گلم شما4روز اومدین با جو اینجا اشنا نیستی وگرنه میدونستی بین تمام نی نی یار ها همیشه نی نی یار5مهربو ...

اها . فدا بشم من تورو ناراحت نشی یدف از دستم ببخشید من یکم زیادی شوخم عشقولی

نی نی یار من تاپیکای کرونا و اون تاپیکایی که توش توهین میشه میگما خودتون نمیترکونید😁😁😁😁😁😁❤❤❤❤

اخری میخوام برم کل گزارشا رو می بینم می بندم میخوام حرفاشون رو بزنن 

جالبه امروز 3 نفر گفتن گزارش زدن ولی اکثر تاپیکهای کرونا یک گزارش داشت   

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar