2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁😁😁😁😁🍭🍭🍭🍭🍭

سلام اونروز میخواستم تو ی تاپیک خنده دار تگت کنم نشد☹☹☹🍭

@نخود1 الانم نمیشه چرا☹☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
من‌ که متنقر نبودم😠😠😠😠😠

تو که عشق منی🍭❤

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
حالا ام بترکیم با ی اکانت دیگه بیا نمیشه؟؟

مگه با یه اکانت دیگه بیایم اونجا ایشون ارباب نیستن😂😂😂شوخی کردم😂کلا باید رعایت کرد تا نترکی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
نی نی یار عزیز🤗 دوبار تاپیک زدم  کاربری قبلمو لطفاً برگردونید. چیزی نگفته بودم که😭 دیماهی

تو خصوصی شماره یا ایمیلی که عضو بودین بدین فردا چک میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar