2703
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456

خیارشورای بیرون ک خیلی خوشمزن چرا ب خودتون سختی میدین

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
2714

خیارش باید ترد و سفت باشه

سرکه خیلیییی کم باید بریزی چون شوره نه ترشی

سبزی معطر ترخون شوید حتما باید بریزی

من رزماری هم میریزم

چند دونه نخود خام هم بریزی ترد میمونه

آب نمکشم باید بجوشونی بذاری خنک شه بعد بریزی رو خیارا

سبزی ها و خیار و سیر هم اصلا خیس نباید باشه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

خیار و فلفل و سیر و سبزی معطر میخواد بعد آب نمک بریز روش بعد درشو.نبند یه چندساعت نبند بعد درشو سفتتتت ببند

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
خیارشورای بیرون ک خیلی خوشمزن چرا ب خودتون سختی میدین

من تا جاییکه بتونم خودمون درست میکنیم بیرون نخریم از ارد سوخاری تاخیارشور

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اب نمکت خیلی شور باشه خیار هارا سوزن بزن توش چندتادونه نخود بندازسرکه هم برا هر دوکیلو خیار یه استکا ...

ترخون هم چندتاساقه بنداز مزه اش خیلی متفاوت میشه سیرهم که نیخواد با فلفل سبز تند برا هرکیلو خیار پنج شش تا میندازم

یا رب العالمین
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز