2777
2789
عنوان

ببینید داخل نارگیل چی بود😐😨

16579 بازدید | 38 پست

توروخدا قبل از اینکه نارگیل رو بشکنید شیر نارگیل رو نخورید😰😰😰😰

شوهرم نارگیل خرید داشت موهاشو میکند یهو گفت وااا من که هنوز سوراخش نکردم از کجاش داره اب میاد😳برا اینکه ابش هدر نره سریع سوراخ کرد ریخت توی پیاله خیلی هم شیر داشت نارگیلش منم عاشق شیر نارگیلم چون دستم بند بود گفتم کارمو کنم برم دخل شیر نارگیله رو بیارم شوهرم نارگیلو تکون داد گف چرا توش صدا میده سریع سوراخش کرد دیدیم یه چیزی شبیه سیر یا پیاز ته نارگیله هنگ کرده بودیم تو گوگل زدم دیدیم نوشته یه نوع قارچ سمی هست یه خانواده شش نفره خوردن مسموم شدن بیمارستان بستری شدن 

شانس اوردم که دستم بند بود شیر نارگیل رو نخوردم😑😑

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

عه جدی قارچه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...