2777
2789
من دلم گرفته ی تلنگر کوچیک لازمه گریه کنم ینی اه

منم دخترم شیر میخورد گاز گرفت بهونش کردم گریه کردم.

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالتون کجایین؟

خوزستان‌خوشبحالی داره.؟از عید باید اسپلیت ها روشن‌کنیم‌

و حبس شیم‌تو خونه.انقدر افتابش داغ و سوزانه و گرمه ک بخدا بعضی وقتا حس میکنم‌گوشتم‌ داره میپزه

🤣کاش پیشت بودم باهم چایی میخوردیم دلم حیاط خواست پوسیدیم تو اپارتمان

😂😂 سرد شد اومدم خونه دیر گفتی برو تو تراس از بالا نگا کن به همه😌 این ک بهتره😂😂 ستاد روحیه بخشی

قصدم ناامیدی نیست در عوض خیلی باید امیدوار باشیم ولی فعلا این ویروس مهمونمونه باید باهاش کنار بیایم،ینی چی که همش بشینیم ی گوشه و غصه بخوریم بیایم به اون روزی فک کنیم که خبر میدن پیشرفت ویروس حالت نزولی داره و داره از کشور میره وای اون روز بهار منه فک کنم ملت از خوشحالی از خونه ها بزنن بیرون ،سعی کنیم واسه هرچی به آخرش فک کنیم بخدا کرونا باعث مرگ نمیشه مگه ی تعدادی از مردم که اونم ناراحت کنندست ولی حتی اگرم بگیریم درمان میشیم خوب فکر کنیم و انرژی مثبت به اطرافمون بفرستیم تا بتونیم شکستش بدیم

خوزستان‌خوشبحالی داره.؟از عید باید اسپلیت ها روشن‌کنیم‌ و حبس شیم‌تو خونه.انقدر افتابش داغ و سوزانه ...

من همیشه آرزومه جنوب زندگی کنم کلا گرما رو دوس دارم اینجایی ک من هستم اردبیل همش سرده فقط سه ماه گرما میبینیم ما

من همیشه آرزومه جنوب زندگی کنم کلا گرما رو دوس دارم اینجایی ک من هستم اردبیل همش سرده فقط سه ماه گرم ...

اردبیا چه وضعیه.اونجا هم خونه نشین شدین؟

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

با این همه مشکل و بدبختی که داشتیم ولی اکثرمون یه ماه آخرسال و عید خوشحال بودیم،شادیامون خیلی کوچیک بود ولی امسال همینم ارمون گرفتن این چینیای خیر ندیده،شما کوفت کاری میخورید بدبختیشو ما باید بکشیم،چقدر واسه امسال ذوق داشتم خیلی حیف شد،خدایا مردم ایران خیلی نجیب و مظلومن شادیای کوچیکشونو برگردون،الهی آمین یا رب العالمین

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اره تبریز بازارش پر ادمه حالا من نشستم واکسن دخترمم نگه داشتم بعد شکست کرونا

اگه یه عده بزارن شکستش میدیم ولی بعصی ها با بی احتیاطی با جون کلی آدم بازی میکنن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خوزستان‌خوشبحالی داره.؟از عید باید اسپلیت ها روشن‌کنیم‌ و حبس شیم‌تو خونه.انقدر افتابش داغ و سوزانه ...

کجای خوزستانی گلم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قصدم ناامیدی نیست در عوض خیلی باید امیدوار باشیم ولی فعلا این ویروس مهمونمونه باید باهاش کنار بیایم، ...

احسنت منم اصلا نگران نیستم ولی تلویزیون باز میکنی ازش میگن میری اینستا تلگرام نی نی سایت همش از کر ونا نوشته آدم هر چی میخواد از ذهنش بیرون کنه اینا یادآوری میکنن اعصاب آدمو خورد میکنن

اردبیا چه وضعیه.اونجا هم خونه نشین شدین؟

نصف نصف بعضیا آره بعضیا مثله همیشه تو کوچه خیابون

ولی از ی جاییم نگا کنی آدم دلش خرید میخواد آدم هوس میکنه بره بازارو ببینه حتی اگه نخواد بخره حال و هواش ی چی دیگس