2737
2734

سلام مادرم جراحی روده داشته لطفامیکنید؛یه چیزمقوی باشه که براش خوب باشه باعث بشه که شکمشم کارکنه 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّهم صل علی محمدوآل محمدوعج الفرجهم 🤲👶🍃🍃🍃🍃


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلغم و هویج و پیاز و سیب زمینی یه کم مرغ و بزار بپزه آخر از همه میکسش کن عالی میشه

خیلی ممنون

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّهم صل علی محمدوآل محمدوعج الفرجهم 🤲👶🍃🍃🍃🍃
2728
دستورشوبرام میزارین

عزیزم جو اگه از روز قبل خیس کنی بهتر ونرم میشه هویج سیب زمینی پیاز گوشت ماهیچه یا قارچ 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
عزیزم جو اگه از روز قبل خیس کنی بهتر ونرم میشه هویج سیب زمینی پیاز گوشت ماهیچه یا قارچ 

ممنون عزیزم براش درست میکنم بیمارستان یه سوپ بهش دارن خیلی خوب بودنمیدونم چطوری درست میکردن

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّهم صل علی محمدوآل محمدوعج الفرجهم 🤲👶🍃🍃🍃🍃
ممنون عزیزم براش درست میکنم بیمارستان یه سوپ بهش دارن خیلی خوب بودنمیدونم چطوری درست میکردن

چی بود توش گلم ؟؟میتونی رشته فرنگی هم بزنی اخرش 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
2738
ممنون عزیزم براش درست میکنم بیمارستان یه سوپ بهش دارن خیلی خوب بودنمیدونم چطوری درست میکردن

سوپ چی بود؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

تجربه بچه ها

من یه روش راحت و خوشمزه دارم اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر نه جو پرک شده!

بلغور و به ازای هر نفر سه قاشق تمیز میکنی و مثل حبوبات خیسش میکنی تا پف کنه!

من 3جور سوپ جو دارم یک با شیر، دو با سبزیجات بدون شیر یا رب، سه با سبزیجات با رب.

من همیشه بلغور جو استفاده میکنم چون ده برابر خوشمزه تر میشه پس این دستور با بلغوره

کلیتش اینه: اول مرغ رو میپزی با پیاز و ادویه بعد از پخت مرغها رو در میاری و جو رو میریزی تو آب مرغ اگر هم نمیخوای مرغ داشته باش جو رو میریزی تو اب بپزه فقط مراقب باش که چشمت بهش باشه در قابلمه هم باز باشه چون جو یهو سر میره وقتیم که پخت ممکنه ته بگیره هی باید همش بزنی!

وقتی جو پخت(حدود یک تا دوساعت بعد) بهش هویج خلال شده اضافه میکنم من هویج و رنده نمیکنم که سوپم و نارنجی کنه وقتی خلال ریز باشه متلاشی نمیشه و قشنگتره! بعد از پخت مرغهای آبپز شده رو ریش میکنم و میریزم توش و بعد جعفری و گشنیز خورد شده میریزم اندازشم سلیقه ایه!

این میشه یه سوپ ساده حالا اگر بخوام شیر داشته باشه برای اینکه شیر توش نبُره یا باید شیر و که میریزی تند تند هم بزنی که نبره و یا اگر حرفه ای نیستی و میترسی زیرش و خاموش کنی بزاری سرد یا و یکم که ولرم بود شیر و بریزی یا اینکه شیرت و گرم کنی و شیر گرم توی سوپ گرم بریزی و خوب هم بزنی اگر میخوای خیلی سوپش ویژه باشه میتونی خامه هم تو شیر حل کنی بهش اضافه کنی ولی اونطوری حتما از روش شیر سرد استفاده کنه چون ممکنه با گرم کردن شیر خامه ببره!

وقتی شیر میریزی میتونی توی سوپ بعد از مرحله جو فقط قارچ یا فقط هویج بریزی اینا همش سلیقه ایه!

اگر بخوام سوپم قرمز باشه رب و بجای شیر تو مرحله آخر میریزم که خوب دردسری نداره فقط دقت کن اگر سوپ با رب هست حتما هویج و سبزیش زیاد باشه که اینطوری خوشمزه تره!

بعضیا سوپ سفید دوست دارن بعضیا قرمز! من جفتش و دوست دارم و گاهی معمولی بدون اینا درست میکنیم!

یک راه حل بسیار ساده هم هست سوپ نیم ساعته با جو پرک!

تو این حالت بهتره یک بسته سوپ آماده جو بگیری و طبق دستورش با آب قاطی کنی بزاری بجوشه بعد هرچی دوست داری توش بریزی و آخر سر 5-6 دقیقه قبل اتمام کار جو پرک و بریزی و سو پ آمادست فقط جو پرک باید کمتر ریخته شه بخصوص اگر توی سوپ آمادست چون یهو سفت میشه!

کلا سوپ آماده لعاب داره و همیشه میشه بجای بیس کار ازش استفاده کرد


تجربه بچه ها من یه روش راحت و خوشمزه دارم اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر ن ...

لطف کردی مهوش جان 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّهم صل علی محمدوآل محمدوعج الفرجهم 🤲👶🍃🍃🍃🍃
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز