شوهرم اصلا اهل رفیق و بیرون رفتن با رفیق نبود . هی به دوستاش قول داده بود و نرفته بود .آخر هفته پیش با دوتا دوستاش قرار شد برن بیرون .اونم از من خواست که بره گفتم برو اشکال نداره حالا قولشون دادی . صبح ساعت ۵ رفت برام آش و نون تازه گرفت و.... دیدم من براش مهمم گفتم برو . حالا امروز اکمده میگه فردا برامون برنج درست میکنی با جوجه ها میخوایم ببریم . انگار شد عادتش . قیافه من 😟😒
وزن فعلی ۸۵ وزن هدف ۶۰ شروع از یک مهر .به امید خدا
من خيلي قشنگ ميزنم تو برجكش و ميگم من واجبم نه دوستات و اجازه نميدم بهش چون يه بار رفتن همانا و ادامه شدن همانا در كل مرد جماعت جنبه نداره بعد متاهلي با دوست بيرون بره چه معني ميده اصلا وقتي متاهلي دوست و اشنات خانمته و تمام
فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تيكر تولد نفس مامانلطفا براي شوهرم دعا كنيد تو ازمون استخدامي قبول بشه😘هفت اذر بي بي چكم مثبت شدالهي من دورت بگردم29اذر وقتي دكتر بهم گفت قلبت داره عين ساعت ميزنه از خوشحالي نميدونستم چيكار كنم٩٨.١٢.١٨امروز فهميدم قراره يه مرد كوچولو وارد خونمون بشه خيلي بيتاب اومدنتم عمر مامانيارسلانم خوش اومدي پسر مرداد ماهي من٩٩.٥.٤
بالاخره منم بعد از ی سقط و با وجود رحم دوشاخ بعد از کلی انتظار مامان شدم میشه لطفا واسه اینکه کوچولوم سالم و سرموقع بیاد بغلم ی صلوات بفرستی مهربون؟ممنونم💜
بهش بگو همه خونه قرنطینن اونوقت تو بری عشق و حال کرونا بیاری خونه بگو دلت به خودت نمیسوزه به بچه مون بسوزه باردارا سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه ینی چی باید رعایت کنه مردم برای خرید ضروری هم بزور میرن بیرون اونوقت اون میره تفریح؟؟