2777
2789
عنوان

بچم موقع ی پی کردن؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 55 پست

شیرشو عوض کن حتما

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن دنبه بریز تو مقعدش یا یکم تو غذاش بریز عالیه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
نه ۱۱ ماهشه دوماه هست گرفته

سوپ بپز براش خیلی آبکی کره بنداز و آلو صبح ک از خواب پامیشه بده بزار گشنه بشه حسابی بخوره  کمپوت هلو برگه و انجیر خیس کن ابشو بهش بده کیوی انجیر توی شیر هم خوبه خیس کنی البته میگی شیرش نمیدی 

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

اووو من انقدر درگیر یبوست پسرم بودم ک تنبلی روده پیدا کرده بود سه تا درمان داد 

ی پودری بود تو شربت گلوکز حلش میکردم میدادم 

دوم هر روز هر روز باید تو وعده های غداییش اش باید باشه 

سوم ی روغن گیلیسیرین از دارو خانه میگیری با سرنگ تمیز ک سوزنشو در اوردی ی سیسی میکشی بهش شیاف میکنی ب مقعدش ب مدت ده روز اسهالم شد بزن روده هاش ب کار میوفته

خاکشیر قلق داره با اب سرد وگرمه یکی برا یبوسته یکی ملین صبح ناشتا حالا من دقیق نمیدونم سرد یا گرم

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
بادوم  رنده  کن بش بده   خاکشیرم  خوبه

نه عزیزم بادوم خودش شکم را سفت میکنه،بچه من که اسهال خیلی شدید داشت دکتر گفت بهش بادوم بده

یه قاشق روغن زیتون رو غذاهاش بریز یا روغن بادوم شیرین،یا کره زیاد به غذاهاش بزن،بهش لواشک آلو خونگی بده،خود آلوی خام نفخ داره و بعد اذیتش میکنه

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن