2777
2789
عنوان

بچم موقع ی پی کردن؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 55 پست
شیرخشک میخوره؟

آره

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کمپ گلابی میگرفتم به پسرم میدادم،من اسی  بودم سر این موضوع،دیگه شیاف میزاشتم براش

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
شیر پاستوریزش میدی؟

نه خشک میدم 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

سه ماهه   همورویید میگیره بچه   ببرنش پیش یه دکتر دیگه دارو میدن پیدرو لاکس لاکتولوز  براز همین وقتاست حساسیت نداره که ؟چون  آلرژیبه مرور زمان حرکت تو  روده ها  رو کند میکنه و  باعث یبوست میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سه ماهه     همورویید میگیره بچه     ببرنش پیش یه دکتر دیگه دارو میدن پیدرو لاکس ...

نه ۱۱ ماهشه دوماه هست گرفته

آره

پس همون شکمش میبنده،بنده خدا بچه چقدر اذیت میشه

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
اره عزیزم بخر گرونم نیست ی قاشق مربا خوری بده روشم ی فنجون آب ی ساعته خوب میشه 

گاهی وقتا شکمش سفت  میشه  گاهی وقتام  خوبه   ممنون گلم

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
اسی خاک شیر با اب سرد ندیا ک بیشتر یبسش میکنه. کلا اب گرم روون کنندست. دختره من بچه بود جیع میزد خیل ...

الان چیکار کنم نبات داد بدم دن؟