2777
2789
عنوان

بچم موقع ی پی کردن؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 55 پست

دخترم ک یبوست میگرفت خیلی ناراحت بودم هرکاری میکردم درست نمیشد یکی دوبار تنقیش کردم البته من با آب صابون کهنه شویی تنقیه کردم ب ثانیه نمیکشید دستشویی میکرد ولی بگم ک تنقیه زیاد خوب نیست من تو مدت یکسال فقط دوبار اینکارروکردم یه خانمی تو نی نی سایت گفت صابون ضرر داره باید روغن زیتون استفاده میکردی 

عزیزم دختر خواهر منم همینجوری بود.دکتر گفت ب محصولات گندمی حساسیت داره اگه سرلاک یا شیرخشک داری میدی بهش حتما ببین گندم نداشته باشه

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دختر خواهر منم همینجوری بود.دکتر گفت ب محصولات گندمی حساسیت داره اگه سرلاک یا شیرخشک داری میدی ...

اسم بیماریش سلیاک هست کسایی ک به گندم حساسیت دارن نون گندم  هم نباید بخورن خیلی سخته که 

شربت لاکسی ژل عالیه پسر من ی ساعته خوب میشه فقط حتما روش باید ی فنجون آب بخوره

دارم قد بهش بدم؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
آره

عزیزم پسر منم از موقع نوزادی همینطور بود، همه جیز امتحان کردم، ژله، روغن، میوه، انجیر، آلوبخارا. 

ولی اثر نداشت یا کم بود، همش دل درد داشت بیمارستان چکاپ کامل ، انواع آزمایش و سونو و .... کردم هیچ مشکلی مداشت، تا یه دکتر متخصص اطفال یه پودر داد گفت روزانه یه قاشق تو کمی اب حل کنم بهش بدم ، عالی بود عالی عالی

اگه خواستی بهم پیام بده تا اسمشو برات بفرستم به دکتر بگو اگه مشکلی نبود استفاده کن

آهای آهای تولدم مبارک ،تولدم تولدم تولدم مبارک
ی قاشق مربا خوری

من باردار بودم دکتر بهم داده بود خوبه؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عزیزم پسر منم از موقع نوزادی همینطور بود، همه جیز امتحان کردم، ژله، روغن، میوه، انجیر، آلوبخارا.&nbs ...

اسمش چی بود تورو خدا