n_sahel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 129 عنوان بستنی سنتی 115 بازدید | 3 پست کسی میدونه علتش ک بستنی سفت نمیشه چیه؟بستنی بدونِ بستنی ساز و بدون تخم مرغ، با ثعلبیجا نوشته بود اولش باید بیشتر رو حرارت بمونه، درسته؟ 1398/12/05 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیبوناچی عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 876 بستنی سنتی تخم مرغ نمیخواد که شیر رو بجوشون بعدش شکر و ثعلب اضافه کن همبزن خوب که مخلوط شد و سرد شد بذار تو یخچال یا بستنی ساز به ازای هر یک کیلو شیر ، ۳۰۰ گرم شکر و ۵ گرم ثعلب بذار ۵۰ گرم هم گلاب زعفرونم یکم بزن خودت را با دیروز خودت مقایسه کن ؛ نه با امروز دیگران.
n_sahel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 129 بستنی سنتی تخم مرغ نمیخواد که شیر رو بجوشون بعدش شکر و ثعلب اضافه کن همبزن ... همینطوری درست کردم ولی یکمی بیشتر باید سفت میشد :(نمیدونم دلیلش چیهبیشتر جوشیدنش ربطی داره؟ یا اندازه ی شکر؟
بستنی27 عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 2245 بستنی سنتی تخم مرغ نمیخواد که شیر رو بجوشون بعدش شکر و ثعلب اضافه کن همبزن ... از زندان چخبر فاکس ریوز