عدس رو(عدس قرمز) میخیسونی
توی یه قابلمه اب جوش میریزی و داخلش عدس و سیب زمینی میندازی(سیب زمینی رو ریز خورد نکن پوستشم بگیر) وقتی پختن زیرشو خاموش کن(اب توی این قابلمه رو اصلا نریز دور )
توی یه ماهیتابه پیاز رو سرخ کن سیب زمینی های توی قابلمه رو در بیار و توی پیاز های در حال پخت له کن بهش رب بزن نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هم بزن
وقتی که روغنش رنگ نارنجی گرفت و بوی خامی رب رفت محتویات ماهیتابه رو بریز توی قابلمه ای که داخلش اب و عدس بود بهمش بزن خوب و وسطای پخت هم یه کوچولو کاری بزن