یکم روغن بریز کف ماهیتابه مرغها رو بچین توش و زیرشو زیاد کن و درشو ببند ، وقتی یکطرفش سرخ شد خاموش کن ، ۳۰ ثانیه صبر کن از جوش و خروش بیفته درشو بردار و نرغها رو پشت و رو کن دوباره زیرشو زیاد کن و صبر کن سرخ بشه ، تو این فاصله یکی دتا پیازو خورد کن با یکی دوتا هویج ( بستگی به حجم مرغ داره ) یدونه فلفل دولمه ای و یک شاخه کرفس اگر داشتی یک تکه زنجبیل . مرغت که سرخ شد یه قاق رب بزن و با مرغا یه کوچولو تفت بده تا رب رنگ بندازه ، بعد دو لیوان آب اگر لازم بود سه لیوان اضافه کن با سبزیجات . درشو بذار جوش که اومد نمک بزن ، دو ساعت بعد که مرغا پخت یک قاشق گلاب و زعفرون دم کرده اضافه کن ، دقیق میشه مرغی که توی رستوران برای زرشک پلو میپزن