یعنی اگه قالبم سه لیوان آب گرفت سه قاشق ارد و...و بریزم
بله.البته دو سوم قالب رو باید پر از اب کنی .و که مایه تا دو سوم بیاد یه سوم باقیمانده برا پف کیکه.در ضمن کف قالب رو ا یک یا نیم سانت از دیواره چرب کن و بعد کاغذ روغنی بزار دیواره باید خشک (غیر چرب)باشه تا کیک خودشو بگیره بهش و بچسبه و بتونه بیاد بالا پف کنه.
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
نه اسفنجی میزان تخم مرغش زیاده یعنی زرده جای روغن رو میگیره.به جای شیر از اب جوشیده ی ولرم استفاده میشه که سبک تره میتونی شیر رو هم امتحان کنی اما روغن رو نه.