ببین قالبت رو با لیوان پر از اب کن تا حدود دو سومش پر اب شه.اونوقت ببین چند لیوان می خواد.به ازای هر لیوان :یه قاشق غذاخوری ارد.یه ق غ شکر یا پودر قند.یه ق غ اب جوش ولرم .یه تخم مرغ . یک چهارم ق چ بکینگ پودر .یک هشتم ق چ وانیل.
زرده سفیده ها رو جدا کن .سفیده رو انقدر بزن تا از ظرف نریزه بیرون.
بقیه ی مواد رو هم هم بزن اون.وقت سفیده رو ارام با قاشق چوبی یا پلاستیکی با بقیه ی مواد به اامی مخلوط(فولد)کن.کف قالب کاغذ روغنی بزار و مواد رو بریز روش بزارش توی فر 180 درجه حدود 4 دقیقه با سیخ چوبی سوراخ بزن اگه خام بود هنوز بزارش.