1676
1605

هر دفعه پختم وسطش خام مونده چیکارکنم 

یکی بهم گفت اردت زیاد بوده حالا شما بگین چیکارکنم 

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40


من چند مرتبه از این سایت مای پی‌شاپ صنایع دستی خریدم، واقعا راضی بودم ازشون. طبق زمانی که گفتن ارسال کردن

. پیگیری و پاسخگویشونم خیلی خوبه. بهتون پیشنهادش میکنم.


ببین قالبت رو با لیوان پر از اب کن تا حدود دو سومش پر اب شه.اونوقت ببین چند لیوان می خواد.به ازای هر لیوان :یه قاشق غذاخوری ارد.یه ق غ شکر یا پودر قند.یه ق غ اب جوش ولرم .یه تخم مرغ . یک چهارم ق چ بکینگ پودر .یک هشتم ق چ وانیل.

زرده سفیده ها رو جدا کن .سفیده رو انقدر بزن تا از ظرف نریزه بیرون.

بقیه ی مواد رو هم هم بزن اون.وقت سفیده رو ارام با قاشق چوبی یا پلاستیکی با بقیه ی مواد به اامی مخلوط(فولد)کن.کف قالب کاغذ روغنی بزار و مواد رو بریز روش بزارش توی فر 180 درجه حدود 4 دقیقه با سیخ چوبی سوراخ بزن اگه خام بود هنوز بزارش.

1677

عزیزم من یه دستور پخت ساده بهت میدم البته این مواد واسه یه قالب تقریبا از این دیز کتابی ها هست ۲تا تخمرغ ۱لیوان شیر نصف کمترلیوان روغن ۱لیوان شکر ۲لیوان ارد هل ساییده وگلاب و زعفران آب شده 

من از ابتدا ۲تا تخمرغ را میندازم توی دستگاه مخلوط کن واسه خودش بچرخه 😅😉دیگه از هم زن هم استفاده نمیکنم ۵دقیقه بعد شیر اضافه میکنم بعد روغن وشکر پودر هل وگلاب وزعفرون مواد که مخلوط شدن می ریزم توی یه ظرف بعد ارد وبکین پودر با هم قاطی میکنم کم کم به موادم اضافه میکنم می ریزم تو قالب میزارم تو فر از قبل گرم شده تقریبا ۴۵ دقیق بعد اماده اس واسه خام بودن وسط کیک یا شعله فرت زیاد بوده یا قالبت کوچک بوده همیشه مواد باید دو سوم قالب و بگیره بیشتر نه 


من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

مواد لازم = تخم مرغ 6 عدد آرد 150 گرم شکر 150 گرم آب ولرم یک چهارم پیمانه وانیل 1 ق چ. بکینگ 1 ق م. 

زرده و سفیده رو جدا کن. سفیده رو بزن تا کف کنه 1 قاشق شکر بریز روش دوباره بزن تا مث خامه سفت بشه بعد بذار تو یخچال

شکر و زرده و وانیل رو بزن تا کرم رنگ بشه بعد آب رو اضافه کن هم بزن بعد آرد و ب پ را باهم مخلوط کرده 3 بار الک کرده به مواد اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم. آخر سر سفیده را در 3 مرحله ب مواد اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنیم. فر قبلش باید حتما داغ باشه. این روش کیک حرفه اي هست

۲لیوان ارد ۲لیوان پودر قند ۵تا تخم مرغ ۱ق غ بکینگ پودر یک دوم لیوان آب جوش نصف ق چ وانیل

همیشه دو لیوان میکنم بهم گفتن اردت زیاده خام میمونه وسطش

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من یه دستور پخت ساده بهت میدم البته این مواد واسه یه قالب تقریبا از این دیز کتابی ها هست ۲تا ت ...

بکینگ پودر یادم رفت توی مواد لازم بگم یه قاشق غذاخوری  سرخالی هم بکینگ پودر

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
1668
ببین قالبت رو با لیوان پر از اب کن تا حدود دو سومش پر اب شه.اونوقت ببین چند لیوان می خواد.به ازای هر ...

یک قاشق ارد کم نیست

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من یه دستور پخت ساده بهت میدم البته این مواد واسه یه قالب تقریبا از این دیز کتابی ها هست ۲تا ت ...

قالبم متوسطه من الان هل و گلاب ندارم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به ازای هر واحد (لیوان)از مایه ی کیک یه قاشق ارد یه قاشق شکره.

یعنی اگه قالبم سه لیوان آب گرفت سه قاشق ارد و...و بریزم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی اگه قالبم سه لیوان آب گرفت سه قاشق ارد و...و بریزم


بله.البته دو سوم قالب رو باید پر از اب کنی  .و که مایه تا دو سوم بیاد  یه سوم باقیمانده برا پف کیکه.در ضمن کف قالب رو ا یک یا نیم سانت از دیواره چرب کن و بعد کاغذ روغنی بزار دیواره باید خشک (غیر چرب)باشه تا کیک خودشو بگیره بهش و بچسبه و بتونه بیاد بالا پف کنه.

بله.البته دو سوم قالب رو باید پر از اب کنی  .و که مایه تا دو سوم بیاد  یه سوم باقیمانده بر ...

عزیزم روغن و شیر نمیخواد 

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اسفنجی میزان تخم مرغش زیاده  یعنی زرده  جای روغن رو میگیره.به جای شیر از اب جوشیده ی ول ...

مرسی گلم میرم ببینم چیکار میتونم بکنم سوالی داشتم مزاحمت میشم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
1645
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1606
1679
1675
1667
1658
1663
1402
1657
پربازدیدترین تاپیک های امروز
29
1462