2777
2789
عنوان

خانم های جواهر باز

254 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام یه سوال دارم؟!

همونقدر که طلا رشد داشته جواهر هم رشد داشته؟!

سال ۹۱ طلا گرمی ۱۲۰ تومن بود من یه سرویس جواهر خریدم ۱۶ میلیون که حدود ۲۵،گرم طلا داشت، باقیش پول برلیانش بود

به نظرتون الان چقدر میارزه؟!!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ۱۳میلیون فقط طلاش

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
شناسنامه داره؟  قیمت طلاش که طلاست جواهرش ارزش روز سنگ ۱۵٪ کم میکنن اگر شناسنامه دار باشه&nb ...

میخوام بدونم جواهر هم به اندازه طلا رشد داشته؟!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
شناسنامه داره؟  قیمت طلاش که طلاست جواهرش ارزش روز سنگ ۱۵٪ کم میکنن اگر شناسنامه دار باشه&nb ...

داره، میخوام بدونم همونقدر که طلا گرون شده، سنگاش هم‌گرون شده؟!

من اون موقع حدود ۱۲-۱۳ میلیون فقط پول جواهرشو دادم

من یه انگشتر جواهر گرفتم

فروشنده بهم گفت موقع فروش هرجا بری قیمتشو خیلی کم می کنن،حدودا ۱۵ درصد

مگه اینکه بیای همینجا عوضش کنی،هر کسی جواهر خودشو بهتر برمیداره

راستم میگفت

همون دقیقه که از معازه بیرون اومدم رفتم یه مغازه دیگه

کلی قیمتشو پایینتر گفت 

بله اگر اصل باشه و شناسنامه دار مغازه ایی که خریدی ازت بر میداره یمت روز ۱۵٪ کم میکنه

یعنی الان حدود ۶۰ میلیون باید شده باشه

من یه انگشتر جواهر گرفتم فروشنده بهم گفت موقع فروش هرجا بری قیمتشو خیلی کم می کنن،حدودا ۱۵ درصد مگ ...

دقیقن من حلقه مو سال ۹۱ خریدم ۵۳۰۰ جواهر بود، چند وقت پیش یه جا نشون دادم گفت ۴۸۰۰