2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام

بفرمایید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بفرمایید

بانوی بی نشان تورو خدا اگه میتونی کمکم کن 

من دخترم سه سالشه وبیماره وخیلی خیلی اذیت میشه دیابت داره از دو سالگی اصلا قندهاش کنترل نمیشه خیلی ضعیقه وبی جونه بازوهاش وپاهاش کبوده از بس بهش انسولین زدم سر انگشتاش همه سوراخ سوراخ هست از بس قندشو گرفتم بعضی مواقع اینقدر گریه میکن اینقدر با چشمهاش التماس میکنه به من جیگرم براش خونه 

دیگه هر ختمی ودعایی وزیارتی رو که فکر کنید رفتم دیگه بریدم  احساس میکنم خدا منو نمیبینه دخترم نمیبینه یا اینکه روشو ازمون برگردونده به خدا میگم درد دادی باشه حداقل بتونم کنترلش کنم یه بچه ۱۵ کیلویی قند ۵۰۰ رو آخه میتونه تحمل کنه ؟تورو خدا اگه آقاتون میتونه با حاج آقا در مورد دخترم صحبتی کنه بلکه یه گره ایی باز شه ما تهرانیم یدفعه هم اومدم در خونه حاج آقا ولی انوقت نبودن اسم دخترم فاطمه هست میدونید من خیلی ختم های سنگین وزیارت چهل دفعه ... رفتم ولی هیچی 

با خودم فکر میکنم شاید امتحان من تو اینه که هیچ گشایشی نمیشه یه موقع هم میگم شاید از غضب خداست که دعام مستجاب نمیشه 

بانوی بی نشان تورو خدا اگه میتونی کمکم کن  من دخترم سه سالشه وبیماره وخیلی خیلی اذیت میشه دیاب ...

سلام عزیزم،ناراحت شدم واقعا...انشاالله گل دخترتون سلامتی کاملش رو بدست بیاره.

به روی چشم من یه فرصت مناسب با شوهرم حرف میزنم که با آیت الله یا پسرشون درمیان بزارند مشکلتون رو.

فقط شنبه هفته آینده یادآوری کنید دوباره.

آیت الله میگند برای مشکلات و تو اوج سختی ها یک زیارت وارث بخونید،بعد نماز امام زمان،بعد از اون حدیث کسا و ما بین حدیث کسا توسل بردارید به حضرت زهرا.انشاالله حل میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم،ناراحت شدم واقعا...انشاالله گل دخترتون سلامتی کاملش رو بدست بیاره. به روی چشم من یه فرصت ...

اتفاقا یدفعه اتفاقی  دو سال پیش توی یک امام زاده دیدم ایشون رو برای یه بیماری خودم ازشون پرسیدم تقریبا همین ها رو بهم گفتن وانجام دادم وکاملا خوب شدم 

خدا خیرتون بده فقط من شما رو به سختی پیدا میکنم حتما باید تگ کنم شما  ان شالله خودتون هم یادتون باشه شاید اون موقع نتونم پیداتون کنم 

باز هم ممنون ان شالله خدا عاقبت بخیرتون کنه 

اتفاقا یدفعه اتفاقی  دو سال پیش توی یک امام زاده دیدم ایشون رو برای یه بیماری خودم ازشون پرسیدم ...

خواهش میکنم.

همینجا ریپلای بزنید میبینم انشاالله‌

توکلتون به خدا باشه

سلام عزیزم،ناراحت شدم واقعا...انشاالله گل دخترتون سلامتی کاملش رو بدست بیاره. به روی چشم من یه فرصت ...

سلام بانوی بی نشان این دومین شنبه هست گفتید برای دخترم یاد آوری کنم 

@بانوی_بی_نشان  

سلام بانوی بی نشان این دومین شنبه هست گفتید برای دخترم یاد آوری کنم  @بانوی_بی_نشان   ...

بله عزیزم گفتم.اما این  چند روز به خاطر این بیماری که رواج پیدا کرده دیدارهای حاج آقا کنسل شده.هر وقت با آیت الله صحبت کردند خبرتون میکنم.