بعد ۲۶ معمولا بیشتر میشه من بهترین دکترپوست رفتم خانوم با کلاسیم بود گفتم من هر شب وازلین میزنم خوبه گفت همون که پوست زیر چشمت خوب مونده یعنی تاییدش کرد ولی بعضیا میگن خوب نیست من چند ساله میزنم اصلا سیاه نشده
وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
سلام خانم خوبین شما از طریق ماده ۲۸ واسه معلمی قبول شدین؟ضمن تبریک میشه درمورد سوالات و منابع یکم توضیح بدین
یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام میدادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
[QUOTE=135297391]سلام خانم خوبین شما از طریق ماده ۲۸ واسه معلمی قبول شدین؟ضمن تبریک میشه درمورد سوال ...
همسرم میخواد شرکت کنه ارشد روانشناسی داره
یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام میدادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘