2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اسم نحسش متنفر...😖 اوومم😖

چرا طلاق؟

میدونستی دیگه نمیشه راحت بری طلاق بگیری توافقی؟

سهمیه بندی شده در هر شهر تعداد مشخصی سالانه طلاق میشه وگرنه باید منتظر سال بعد باشن😁

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خوش ب حالت بابا

از رو کنجکاوی خوندم تاپیکاتون رو...

جایه بسی تامل داره🙄

به فکر فرو بردم...

منو همسرم به غیر از جنبه ی اقتصادی که مشاوره میدم حرف مشترکی نداریم متاسفانه...

ولی چقدر ناراحت کنندس که به راحتی ده سال زندگی رو میتونین فراموش کنید و به جدا شدن فکر کنید یا حدعقل

تو دلتون باشه!

الان اون بنده خدا تو چه عالمیه شما چه عالمی...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
از رو کنجکاوی خوندم تاپیکاتون رو... جایه بسی تامل داره🙄 به فکر فرو بردم... منو همسرم به غیر ا ...

ی وقتایی جدا شدن بهتره

ولی خوشبختانه یا متاسفانه ما شهامتش رو نداریم

بهش فکر میکنیم گاهی اما فکر نکنم هیچوقت عملی بشه

چرا ب فکر فرو رفتین؟ فکر کنم وضعیت مارو خیلیا دارن

ندارن؟

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...
ی وقتایی جدا شدن بهتره ولی خوشبختانه یا متاسفانه ما شهامتش رو نداریم بهش فکر میکنیم گاهی اما فکر ن ...

پای بچه که اومد وسط قضیه فرق میکنه دیگه...

به فکر فرو رفتم که نکنه وظعیت ماهم همینه نکنه همسر منم همچین حسی نسبت بهم داره

حالا من از اول زندگی هین حسو دارم بهشا ولی نمیتونم قبول کنم اونم همچین حسی داشته باشه😐خودخواهم فک کنم

پای بچه که اومد وسط قضیه فرق میکنه دیگه... به فکر فرو رفتم که نکنه وظعیت ماهم همینه نکنه همسر منم ه ...

همممم

کدوم حس؟

همممم کدوم حس؟

که همدیگه رو نمیفهمیم و یجورایی به خاطر شرایط و اینا ادامه دارم زندگی رو 

جالبه اصلا خیلی وقته دربارش فکر نکرد بودم کلا همدیگرو چند ساعت بیشتر نمیبینیم به نظرم زندگی همینه دیگه مگه قرار چه جوری باشه 50سال مگه قرار فابریک و فلان باشی عمر میگذره تموم میشه همش عاشقونه نمیشه که

که همدیگه رو نمیفهمیم و یجورایی به خاطر شرایط و اینا ادامه دادم زندگی رو  جالبه اصلا خیلی وقته ...

هممم

منم با همین حرفا میگذرونم زندگی رو

ولی ی وقتایی شبا بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره،همش میگم یعنی تهش همینه؟ بقیه هم همینجورین یعنی؟من دلم میخواد عاشق شریک زندگیم باشم،با ذوق بیام خونه،از زندگیم و هم صحبتی باهاش لذت ببرم

میترسم این زندگی رو خراب کنم و هیچوقت ب چیزی هم ک دوس دارم نرسم،یعنی اصلا وجود خارجی نداشته باشه

بابا و مامان رو ک میبینم بیشتر اذیت میشم،میگم چرا اینا میتونن من نمیتونم

اصلا ی وضعی شده

هممم منم با همین حرفا میگذرونم زندگی رو ولی ی وقتایی شبا بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره،همش میگم یعن ...

من دو سال پیش تمام این مراحل رو طی کردم و یه اتفاقایی که نمیشه بگم باعث شد بفهمم آره ته تهش همینه و این حس همون شیطانه که میخواد گند بزنی به زندگیت مطمئن باش دوسش داری متوجه نیستی 

دور از حضور آدم یه سگ نگه میداره وابستش میشه نمیتونه دل بکنه دیگه همسری که ده سال باهاش زندگی کردی بچه ی مشترک دارین جایه خود داره...

ما هرچند ماه یکبار درباره ی اعتقاداتمون حرف میزنیم و انقدر فاصله داره از هم که سریع بحث رو تمومش میکنیم...ولی اینو بدون اگر دوسش نداشتی به هیچ عنوان نمیتونستی ادامه بدی کافیه همونجوریکه هستیم همدیگه رو قبول کنیم...

این عشق و عاشقی و اینا همش چرت و پرته مامان بابات تونستن چون دنیاشون خیلی با ما فرق داره متاسفانه نسل ما خیلی فرق داره نه اون شوهر پرستی زنایه قدیم مونده و نه چشم و گوش بسته ی آقایون...

گاهی چیزیکه دنبالش میگردی همونیکه داری ولی دوست نداری قبول کنی دنبال هیجانی...ولی همش حس بیخودیه باید خیلی مراقب تعهدی که دادیم باشیم...

هممم منم با همین حرفا میگذرونم زندگی رو ولی ی وقتایی شبا بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره،همش میگم یعن ...

وای چقدر دلم میشکنه نکنه همسر منم اینجوری بگه😭

اینم یه قسمتی بوده این حرفارو خوندم نباید اینجوری بشه 😔

من دو سال پیش تمام این مراحل رو طی کردم و یه اتفاقایی که نمیشه بگم باعث شد بفهمم آره ته تهش همینه و ...

تاپیک سیاست های زنانه ب صورت خلاصه گذاشته بودین خیلی مخوف بود

اون عملی بشه زندگی میشه بهشت

هر چ خیره پیش بیاد ،فکر کنم دیگه وقتشه برم سر کار 

سربلند و پیروز باشید