بله حتما.
یه قاشق خمیر مایه.
یه فنجون اب ولرم.
ارد ۲۳فنجون یا بیشتر.
روغن نصف فنجون
نمک ب مقدار لازم
یه حبه قند.
اب و نمک و روغن رو توی یه ظرف بریز بعد خمیر مایه و قند رو بنداز.
بعد ارد رو ک الک کردی کم کم اضافه کن.
سعی کن زیاد ارد نزنی فقط ب اندازه ای ک ب دستت نچسبه ارد بریز.
بعد یکم دستت رو چرب کن و خمیر رو ورز بده.
بعد ک خمیر اماده شد(دیگه ب دستت نچسبید)روش رو با پلاستیک بپوشون بعد دور یه پتو یا حوله بپیچون و کنار بخاری یا شوفاژ بزار.
نیم ساعت بعد خمیرت امادست
یکم روغن بزن ب دستات و خمیر رو ورز بده یکم
بعد یه گوله اندازه مشتت بردار از خمیر و ب شکل نون بربری پهن کن وسط سینی.
بعد روی خمیرت هم رومال بزن.
)تخم مرغ بزن و کنجد یا تخم خرفه یا هرچی ک دوس داری)
بعد بزار توی فر و درست کن.
هرجا مشکل داشتی بگو بهم