2777
2789

مردی که ترجیح میده بادوستاش خوش باشه و خستگیاش برای من مردی نوع پوشش و زیبایی من براش معنا نداره وبهم‌نگاه نمیکنه مردی که وقتی به خونه میرسم و غذا باعشق براش درست میکنم یه وظیفه میدونه مردی که شبا روش پتو میکشم نوازشش میکنم باوجودخستگیم خستگیشو درمیکنم باوجود بی پولیش ازش هیچی طلب نمیکنم حتی اگه چیزی خوشم اومد به زبون نمیارم خجالت نکشه مردی که منو سالها توخونه تو شهرغریب زندونیم کرد دلخوشیم این بود شب به شب بیاد خونه و ببینم تنش سالمه وجود اینکه ن اغوشی برام باز میکرد نه جمله محبت امیزی بهم میگفت مردی که چ شبایی که خودم ازشکمم زدم گشنگی بکشم ولی اون سیر باشه و سیر بخوابه مردی که باوجود بی احترامیاش و بی حرمتیاش یبار به مردونگیش توهین نکردم غرورش نشکنه مردی که حاضر شد با مشروب و سیگار ارامش بگیره و فقط و فقط نیازجنسیشو ازمن طلب کنه مردی که همیشه دیگرانو برترازمن دونست و به رخم کشید مردی که منومیزد و به کسی چیزی نگفتم مردی که باوجود اینکه قهربود بدونش غذانمیخوردم و تاوقتی باهام حرف نمیزد شب سر روبالشت نمیتونستم بزارم..مردی که بخاطراینکه اعصابش باصدای گریه های من خراب نشه میرفتم حموم و گریه میکردم و...

این مرد باوجود تمام اینکاراش ازمن یه زن قوی میخواست و یه زن سن بالا من زنی بودم که باید عشقم دلیل زندگیم وجودم صداش کنم باید صدای خندشو حداقل روزی یبار میشنیدم باید صدای قلبشو باگوشای خودم چک میکردم اون بمن وکارام میگفت عدا ولوس بازی اخرشم باتمام این عذابایی که بهم داد بهم‌گفت بهم علاقه ای نداره قبلا داشته گفت نمیتونم قیافتو تحمل‌کنم گفت اززندگیش برم برای همیشه و هیچوقت نمیاد دنبالم...😔 احساس میکنم کمرم شکست‌چیکارباید میکردم که نکردم...

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این نی نی سایتا چرا اینجورین؟

چرا خانما همش نقش قربانی دارن؟

خب اگه ناراحتین اقدام کنید حساب شوهراتون به اندازش بزارین مف دستش

خو الان ما چی بگیم 

بگیم آفرین نقش قربانی داشتی

خدایا شکرت