2410
2553
عنوان

مزونیدلینگ کردم صورتمو یه جلسه بسه بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90493 بازدید | 91 پست
سلام عزیزم  مزونیدلینگ انجام دادی راضی هستی چاله چوله های صورتت پرشده

سلام عزیزم 

من زیاد چال نداشت صورتم یه جلسه سابسیژن کردم و الان دارم کربوکسی میکنم 80درصد بهتر شدم

مزو فقط روی لک تاثیر داشت

3جلسه انجامش داذم

سلام خانمی میخواستم ببینم شما مزو انجام دادین الانم مدت زیادی گذشته راضی بودین ؟ میشه تجربه تونو بگی ...

فقط رو لک تاثیر داشت

الان دارم سابسیژن و کربوکسی میکنم 80درصد بهتر شدم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

سلام عزیزم  من زیاد چال نداشت صورتم یه جلسه سابسیژن کردم و الان دارم کربوکسی میکنم 80درصد بهتر ...

عکس از قبل و بعدش ندارین بزارین تفاوتشو ببینم

چشمانت تاریخ تولدم را تغییر داده است❤️ من متولد سال نگاه توام ❤️ خدایا شکرت بابت داشته هام🤲 برای آرامش و خوشبختیم دعا کنید ممنون🙏
2603
بنظر من خیلی عالیه درد اصلا نداره ولی بغدش باید یکم مراقب باشین تا نتیجه خوب بگیرین❤️

ببخشید عزیزم برای فرورفتگی حاصل از جوش گفته بودین کربوکسی و سابسیژن انجام دادین... میخواستم بپرسم کربوکسی تاثیر داشت براتون؟

من جلسه ای180 عزیزم واسه شفافیت پوست  جای جوش و لک و اسکار یکمم پوست سفت تر میشه

سلام عزیزم شما برای جای جوش رفتی مزونیدلینگ؟ تاثیری داشت ؟ من قبلا برای پوستم زیاد رفتم دکتر تنیجه نداشت جای جوش دارم که گود شده امروز رفتم مزو دکتر نیست ولی بیوتی تراپیسته مدرک از دانشگاه بهشتی تهران داره حالا نمیدونم کار خوبی کردم یا نه اصلا جواب نمیده ؟ بعد یه مدت برنمیگرده به حالت قبل؟

2640