2777
2789

صورتمو 5روز پیش مزونیدلینگ کردم بنظرتون یه جلسه کافیه؟؟؟ 

همه چاله و چوله ها پر شده لکه هامم کمرنگ کمرنگ شده😬ولی دوسه تا دونه جوش ریز زدم نیازه یه جلسه دیه برم یا چی؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه توصیح بدی  چقد در میاد؟

جایی ک من رفتم اف بود ۱۵۰ تومن 

برا جای جوش و لک چروک و ...

ی دستگاهی ک باعث میشه صورت کلاژن سازی کنه و پوست روشنترو شفافتر بشه

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄

من تو این فکرم ک دستگاهشو بخرم خودم انجام بدم خیلیی بصرفه تره تو دیجی دیدم ۴۰۰و خورده ای اگه اشتبا نکنم اینجوری هر چقد ک بخای میتونی انجام بدی

من تو این فکرم ک دستگاهشو بخرم خودم انجام بدم خیلیی بصرفه تره تو دیجی دیدم ۴۰۰و خورده ای اگه اشتبا ن ...

وای عالیه این تاپیک‌....من اتفاقا میخاستم تاپیک بزنم‌که کسی قلم میکرونیدلینگ از دیجی کالا خریده؟ایا خودمون میتونیم بزنیم درد داره اخه انگار!حالا نمیدونم میکرو با مزو فرقش چیه

وای عالیه این تاپیک‌....من اتفاقا میخاستم تاپیک بزنم‌که کسی قلم میکرونیدلینگ از دیجی کالا خریده؟ایا ...

مزو یه کوکتلایی هس باید بریزی رو صورتت و میکرو کنی انگار یه لایه کرمپودر همیشه رو صورتت هس 

یکی اینجا بود گف من خریدمو راضیم انقد کار کردن باهاش راحته و بصرفه تره ولی من از خود کسی ک میکرو انجام میداد پرسیدم گف بیا یاد بگیر و ژل و چیزای خاصی داره و فلان و گف برا اموزش ۳۰۰ میگیره ولی بازم میارزه بنظرم

وای عالیه این تاپیک‌....من اتفاقا میخاستم تاپیک بزنم‌که کسی قلم میکرونیدلینگ از دیجی کالا خریده؟ایا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3462723/میکرو-نیدلینگ-کنم-یا-نکنم?postId=111280664

تو این تاپیک یکی از کاربرا توضیح داده بخون