2777
2789

خانم گلا خوشگل موشگلا سلام

من امروز دقیق ۹ هفته و ۵ روزمه بعد جواب ازمایش روتینمو بردم پیش دکترم گفت کم کاری تیروئید داری لب مرزه 

تیروئید نرمالش ۴ هست برامن ۴.۸ هست

تو نت خوندم ک کم کاری تیروئید اثر روی مغز جنین میزاره باعث کندذهنی و کند شدن روند رشد میشه .....

حالا از یطرف جنین فقط تا ۳ ماه اول ب غدد تیروئید مادر نیاز داره بعدش خودش غددش ساخته میشه خیلی میترسم جنینم کندذهن شده باشه کسی تجربه ای نداره اخه همش دو هفته مونده تو این دو هفته میشه کاری کرد.فردا قراره برم متخصص داخلی...

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

خب برات دارو مینویسن. مال منم گفتن لب مرزه لازم به دارو نیست واینا واسه بچمم مشکلی پیش نیومد ایشاله نی نی تو هم چیزیش نمیشه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برات دارو مینویسن. مال منم گفتن لب مرزه لازم به دارو نیست واینا واسه بچمم مشکلی پیش نیومد ایشاله ...

انشالله خدا بچتو برات نگهداره.بنظرت هفته دهم فهمیدم دیر نیست

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
هفته دهم فهمیدم اشکال نداره؟؟

دکتر تشخیص میده ، ولی هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست و استرس و فکرای منفی بیشتر رو جنین تاثیر داره تا غده ی تیرویید ، فقط اگر پزشک تشخیص داد باید قرص بخوری، انشالله خودت و نینی سلامت باشین.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
انشالله خدا بچتو برات نگهداره.بنظرت هفته دهم فهمیدم دیر نیست

نه کم کاری نداری تیروئدت لبه مرزه. لب مرز با کم کاری فرق داره. تیروئدت چند بود؟ 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀