2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

64 بازدید | 8 پست

پسرم دوسالو دوماهشه تقریبا ۲۰روز میشه از پوشک گرفتم هفته ی اول میگف جیش دارم یا پی پی دادم ولی الان نمیگه باید خودم ببرمش اگ یادم بره اونم نمیگه بنظرتون چیکارش کنم...خاهرم میگ دوباره پوشکش کن چن ماه دیگ بازش بزار ولی خودم دلم نمیاد اخه خیلی زحمت کشیدم😢

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

من تجربه ندارم ولی دختز خالم اینطوری شد بچش مامانم گفت سردیش میکنه متوجه نمیشه جیش داره بهش شیره انگور با اب قاطی کن مث شربت بده ... بعد بچش خوب شد حالا شیره نشد گرمی مثه پسته گردو عسل این چیزا بد بهش بدنش گرم شه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تجربه ندارم ولی دختز خالم اینطوری شد بچش مامانم گفت سردیش میکنه متوجه نمیشه جیش داره بهش شیره انگ ...

اون یه هفته ای ک میگفت جیششو زیر شکمشو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم مرسی اینکارابی ک گفتی میکنم

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
همین طوری ادامه بده منم دخترم یه ماه از پسرت کوچکتر پوشک نکن عادت میکنه

از موشک گرفتی شما؟؟

گفتم تا عید ادامه میدم اگر یاد نگرفت پوشک میکنم

نه از موشک نگرفتم از پوشک گرفتم اره بابا ایشالا تا عید درست میشن

خخخخ خوشبحالت چقد طول کشید تا کامل یاد بگیره