2726
روش تهیه دیگچه مشهدی – یک دسر خوشمزه و مقوی


موادلازم:
برنج نیم دانه = ۵۰۰ گرم
شکر = ۵۰۰ گرم
هل ساییده شده = ۳۰ گرم
شیر = سه لیتر
زعفران و خلال پسته برای تزیین = به میزان لازم
طرز تهیه:
* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.
* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.
* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.



نوش جانتان
یوسفم برادرممم چطوری با نبودنت کنار بیام برای شادی روحش صلوات بفرستین ممنونم دوستان

http://www.saminserver.com/ فروش سرور

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

خدا بگم چیکارتون نکنه هوس کردم برا افطار درست میکنم
درضمن سرچ کنی تونت میاد
یوسفم برادرممم چطوری با نبودنت کنار بیام برای شادی روحش صلوات بفرستین ممنونم دوستان

http://www.saminserver.com/ فروش سرور

2728
خوشمزه بودنش که واقعا خوشمزه اس لا اقل ما مشهدیها دوس داریم ولی خوب ما شله هم دوس داریم ولی بعضیا دوس ندارن،اگه من بودم قبل از مهمونی یه بار درست میکردم
اگه ممکنه و زحمتی نیست لطفا یک صلوات بفرستید.
من قبلا درست کردم خیلی عالی میشه بزارخو ب سرد که شد برش بزن من عاشق ته دیگش هستم
البته این الان از نت برات در اوردم
یوسفم برادرممم چطوری با نبودنت کنار بیام برای شادی روحش صلوات بفرستین ممنونم دوستان

http://www.saminserver.com/ فروش سرور

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گزارش

پشمکی0 | 4 ثانیه پیش

مستانه مهاجر

nemidonem | 1 دقیقه پیش
2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز