2777
2789

من‌کیوی دارم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امصات قضیش چیه

وسط ی تاپیکی‌بودم ک‌خیلی دنبال جوابش بودم

ی هو ترکیدم

بخاطر پستی ک چن ساعت قبلش گذاشته بودم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
وسط ی تاپیکی‌بودم ک‌خیلی دنبال جوابش بودم ی هو ترکیدم بخاطر پستی ک چن ساعت قبلش گذاشته بودم

تو کار بر شاپرک نیستی دیروز با یکی بحث شد یا شایدم چند روز پیش کاربر رومیزی

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
تو کار بر شاپرک نیستی دیروز با یکی بحث شد یا شایدم چند روز پیش کاربر رومیزی

ن عزیزم من‌کاربر جاااانااانم وlooovely بودم