مرغت رو چهار تیکه کن !!! اگه دقیقا به تعداد 24 نفر میخوای درست کنی یعنی 6 تا مرغ میخوای که چهارتیکه کنی!!! بخوای اضافه هم درست کنی مرغ دیگه هم اضافه کن!!
چهارتیکه که کردی خوب بشور توی قابلمه بزرگ مرغ ها رو بزار توی قابلمه داخلش اونقدر اب بریز که اب مرغ ها سطح مرغ رو کامل بگیره !! بعد دوتا پیاز بزرگ پوست بگیر از وسط نصف کن بنداز داخلش. کمی نمک ، ادویه ، زردچوبه بهش اضافه کن با شعله زیاد بزار مرغ ها نیم پز بشن. بعد مرغ ها رو بردار توی صافی بزار و اب مرغ ها رو صاف کن توی یه ظرف نگه دار!!!
توی تابه روغن بزار خوب داغ بشه با شعله متوسط رو به زیادی مرغ ها رو دونه دونه داخلش بنداز تا قشنگگگگگگگگگ برشته بشه !! بعد توی قابلمه بزرگ دیگه پیاز رنده کن بزار طلایی بشه اب مرغ ها رو که صاف کرده بودی و کنار گذاشتی بودی باهاش نمک به میزان، زردچوبه و ادویه و رب بزن و دوتا هویج هم حلقه حلقه کن بنداز داخلش اب مرغ و بزار روی شعله زیاد گاز به جوش بیاد.
بعدش اول سینه های مرغ رو توی قابلمه بچین و روش ران ها رو بچین و شعله رو متوسط کن دربشم بزار. بزار به اندازه خورشتی که میخوای ابش کم بشه!!
معرکه میشه اینجوری