به نظر من شب قبل درست کن بزار برا فردا ظهر عالی میشه دیدی قرمه بمونه خوشمزه تر .من همیشه سبزی اماده میگیرم اونشو نمیدونم .۱۵ دقیقه اخر یکم شنبلیله خشک بزن بهش
برو سبزی فروشی بگو سبزی قورمه ای میخوام خودشون راهنماییت میکنن.اسفناج باید از بقیه بیشتر باشه.تا خوش طعم و خوش رنگ بشه.ادویه ی قورمه سبزی هم هست من یه قاشق اخر سر میریزم تو خورش.اول پیاز فراوون رو تفت دادی با گوشت و لوبیا و لیمو عمانی پوست گرفته رو بزار دو ساعت کاملا بپزه اخر سر سبزی تفت داده رو اضافه کن یه رب بعد آمادست.