شوهرم رفته سرخود چندتیکه قلم شتر خریده(قلم گاو نخریده چون ما هرگز از گوشت گاو وچیزای دیگش استفاده نمیکنیم)من تاحالا قلم نخریدم واستفاده نکردم،الان چیکارش کنم همینجوری باید بندازم تو غذا یا باید آبشو بگیرم بریزم تو غذا؟میشه یه توضیح بدین بلد نیستم🤕🤕
میتونی همون وقتی که داری غذا درست میکنی بریزی که با غذات اماده بشه یا اینکه جداگانه بریزی تو قابلمه اب سرش بریزی و بذاری اروم اروم بپزه تا روعنش در بیاد بعد هم فریز کنی موقع پختن تو غذا بریزی
عزیزم من همیشه شب درست میکنم تا دم اذان صب. قلم رو با دو تا پیاز و چوب دارچین و زردچوبه میزام با آب بپزن. بعد حدود 10 ساعت قشنگ آبش غلیظ میشه و عصارش درمیاد البنه من قلم گاو میخرم
شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.