2737
2734

بادام درختی؟ زمینی؟ خام؟ بعد اول باید بادامو تو آبجوش بریزم بعد با آب سرد آبکشش کنم تا پوستش کنده بشه و بعد با دستگاه پودرش کنم؟؟ بعد هر سری چقد از این پودرو تو حریره بریزم.. بلد نیستم 😞

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را... فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

منم میخونم .دوستان جواب بدید لطفا 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
2728

بادام درختی البته از نوع ایرانی

بشکن بذار داخل آب جوش مغزش رو ۵دقیقه موند با دست کنده میشه

به نظرم ی هفته اول لعاب برنج نفرتی بده ساده از هفته سوم حریره

الحمدلله رب العالمین ...

عزیزدلم از هفته دوم شروع کن 

بادام درختی رو بذار تو آب جوش در حد خیلی کم که فقط پپستش کنده شده(حدود 1 دقیقه)

بعد که پوستشو کندی با یکم اب بذار تو مخلوط کن که له بشه.   

(من خود بادامو میریزم تو اسیاب له له که شد دوباره با آب میریزم تو مخلوط کن)

اون چیزی که بدست میاد میشه شیر بادام، بعد بریز تو فرنی میشه حریره،،،  من واسه دو سه روز درست میکنم میذارم تو یخچال

2738
عزیزدلم از هفته دوم شروع کن  بادام درختی رو بذار تو آب جوش در حد خیلی کم که فقط پپستش کنده شده ...

دستت درد نکنه از اطلاعات خوبی ک بم دادی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را... فروغ فرخزاد
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز