2726

ادیویع نمک و زردچوبه وفلفل سیاه 

من رب هم میزنم با یکم رب انار،بعد سبزیمو باز سرخ میکنم موقعی که دارم میذارمش

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728

اول اینکه سبزی قورمه رو خوب سرخ کن!! چاشنی هم من از سس گوجه فرنگی ورب انار استفاده می‌کنم!!! درآخرهم بایدبزاری خوب جابیفته

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍

من یکم شنبلیله وسطای پخت سرخ میکنم و اضافه میکنم بهش زمان زیادی هم میپزه رو شعله کم تا جا بیافته رب بهش نمیزنم آخرسرم ابلیمو اضافه میکنم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

قرمه سبزی پیاز داغش باید کم نباشه، گوشت و لوبیاش قشنگ سرخ بشه. بعد هم خوب جا بیفته. من سبزی خیلی سرخ شده و قرمه سبزی سیاه دوست ندارم. سبزی رو میذارم آبش کاملا کشیده بشه و بعد یه کم تفت میدم. رنگش خوب میشه. با لوبیا چیتی خوشمزه تر میشه. زعفرون هم اواخر پخت میریزم. برای ترشیش هم هر سال که آبلیمو میگیرم اون پالپهای باقی مونده ور فریز میکنم و توی خورشتهام میریزم. طعم تازگی و ترشی خوبی به غذا میده

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز