2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهر شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 164 پست
خب اگه بچه نمیخوای پیشگیری کن‌ .... طفلی خواهر شوهرم یک بار جلوگیری نکرد شد این خودش خیلی ناراحته ول ...

پیشگیری داریم ولی گاهی اوقات حس میکنم ارور میده وسیله

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه طبق ۶ماه پیش تاالان حساب کنم ۶روز گذشته اگه بخوام طبق قبل از دارو حساب کنم فردا موعدمه

صبر کن بذار چند روز بگذره بعد تست بزن انشالله که باردار باشی گلم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

عزیزدلم انشالله خدا بهت یه بچه ی خوشکل موشکل میده صبر داشته باش قشنگم

دوساله ازدواج کردم یه بار سقط کردم بعدش هزار تا درد دیگه تحمل کردم،همیشه از عکس رنگی میترسیدم انجام دادم سه ماه پیش گفت لوله هات بسته بود بازش کردم از انتظار و درد خسته شدم.واسم دعا کن😘

به خدا آیودی میزاری اینطور نیست خودتو ول کنی به امون خدا باید مراقبت کنی من 3 ماه یه بار سونو میدم ا ...

وای من الان پریودیمه بعدش میخوام برم چکش کنم الان شش ماهه چکش نکردم یکم عفونتم دارم 

دوساله ازدواج کردم یه بار سقط کردم بعدش هزار تا درد دیگه تحمل کردم،همیشه از عکس رنگی میترسیدم انجام ...

دو سال که چیزی نیس عزیزم خدا انشالله دلتو با یه بچه روشن میکنه برات دعا میکنم😘❤

بچه ها من پریودیم هر دوماه ی باره کلا نامنظمه عید عروسیمه تا دوسال هم بچه نمیخوام بنظرتون کسی ک تنبل ...

عزیزم برو مشاوره حتما که دچار مشکل نشی