نخود رو از شب قبل خیس کن , گوشت گوسفندی و تقریبا همون اندازه گوشت , دنبه گوسفند , استخوان راسته گوسفند , پیاز , زردچوبه و نمک بریز تو قابلمه اب بریز بزار بپزه , بعد پخت تو یه ظرف جدا سیب زمینی و کمی از دنبه های پخته شده ابگوشت و نمک و کمی از چربی روی ابگوشت و کمی اب بریز بزار سیب زمینی بپزه , اب قدری بریز که بعد پخت سیب زمینی ها دیگه زیاد اب نمونه توظرف , بعد سیب زمینی و مخلفات شو بریز داخل ابگوشت پخته شده , کمی رب بزن ( رب زیاد نباشه) , خواستی گوجه بریز بزار چند قل بزنه گوجه ها پخته بشه , اخر سر میتونی کمی ادویه ابگوشت بریزی , نباشه مهم نیس , ما ادویه مخصوص داریم ولی میتونی ادویه تند جنوب یا مشهد هم بریزی , یکی دوبار بجوشه , اماده اس
برا خوشمزه بودن نباید نخود و سیب زمینی نسبت به گوشت زیاد باشه , و حتما سیب زمینی رو جدا بپز چون حین پخت هرچی طعم و چربیه میکشه بخودش ابگوشت بی مزه میشه , میتونی کمی از دنبه هارو له کنی تو ابگوشت و اضافی شو دور بریزی