2726

مازوی سبز که سوراخ نداره از عطاری بگیر.  بشورش و صبر کن تا خشک بشه.

داخل هاون بکوب تا هرکدومش به چند تا تیکه ی درشت تبدیل بشه. 

بعد آب جوشیده سرد شده رو داخل یه ظرف شیشه ایی بریز و مازوهای خرد شده رو داخلش بریز.

درب ظرف رو ببند یا روش یک پارچه ی نخی بنداز.

یکماه بعد که خوب شیره اش رو پس داد، از صافی ردش کن.

حالا شیره ی مازو قابل استفاده است. 

مازویی که به این روش شیره گرفتی، هر چند وقت یکبار یک لایه ی سبز رنگی روش دلمه میبنده. اون رو بهش پرده ی مازو میگن. 

با کپک اشتباهش نگیر. هر وقت دلمه بست با نوک یه چاقو بردار و بریزش دور. . حواست باشه که شیره ای که میگیری کپک نزنه. جای گرم نباشه و توی یخچال نگهداری بشه. 

در این مدتی که مازو داره شیره پس میده و داخل ظرف هست، ظرف رو تکون نده. 

بعدش که شیره رو پس داد، چند بار صافش کن با پارچه، شیره زلال و شفافی باقی میمونه. که براحتی میتونی با دست به هرکجا که خواستی بمالی. طوری بمال تا کاملا جذب بذن بشه و خیس نمونه. 

این شیره هر چقدر بمونه رنگش تیره تر و خاصیتش بیشتر میشه. مثلا اگر 6 ماه بمونه، رنگش مثل قیر میشه و فول العاده خاصیت چسبندگی و انقباضی پیدا میکنه. 

میتونی روی ناخن هم بمالی بسیار خاصیت داره و رنگ هم نمیده. 


دستت رو بهش اغشته کن و اطراف اون ناحیه ای که شل و آویزان شده رو حسابی ماساژ بده.  کم کم پوست بدنت جذب میکنه و خاصیتشو نشون میده. بطور مرتب مثلا هفته ایی دو یا سه بار به ماساژ بده تا کاملا جذب بشه.


مازو روغن نداره و تنها روشی که شیره ی خالص و مفید اون بیرون میاد همین روش هست. ظرفتون کاملا تمیز  و خشک باشه. آب جوشیده ی سرد شده (املاحش ته نشین بشه) و به  اندازه ی سه برابر مازوتون باشه. 


گاهی اوقات مازو رو بعد از خرد کردن به تکه های بزرگ، درون آب میجوشونند تا سریعتر شیره اش بیرون بیاد. این روش خیلی سریعتر به شما شیره رو میده اما توجه کنید که مقدار زیادی از مواد موثره ی مازو در این حین از بین میره.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
مرسی آخه میخوام لاغر شم گفتم اگر صورتم شل شد شایدبراش خوب باشه .


اگر هم صورتتون شل شد ، فقط در مناطقی که احساس میکنید شل شده ماساژ بدید. مثل کناره های صورت و غبغب.

اگر همراه با رژیمتون ورزش کنید. پوستتون شل نمیشه.

من پودرش رو گرفتم باهاش میتونم شیره درست کنم؟


مازو دو  نوعه. نوع سبز و بی سوراخش معمولا به راحتی پودر نمیشه چون یه مقدار رطوبت داره. 

نوع دوم مازوی قهوه ایی خشک و سوراخ داره . این نوع همون مازوی سبز هست که مدت زمان زیادی مونده و کرم داخلش مواد موثره رو خورده و مازو و سوراخ کرده و بیرون اومده. و بنابراین خیلی از خواص مازوی سبز رو نداره. 


برای اطمینان، خودتون مازوی سبز رو تهیه کنید. هر چند که مازوی قهوه ایی هم شیره ی بسیار خوبی میده ولی خواصش کمتره. 

من چون نمیدونم داخل اون پودر چی هست و آیا درست تهیه شده یا نه نمیتونم درباره اش نظری بدم .

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز