مواد لازم
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع نصف پیمانه
آب پرتقال تازه 1 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
ی کیک سبک نرم و فوق العاده خوشمزه مناسب عصرونه زمستونی
اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید تا همزن تمیزه اول سفیده ها رو خوب بزنین تا کاملا پف کنه و وقتی کاسه رو برمیگردونید نریزه
خب حالا تو ظرف دیگ زرده ها رو یکم میزنیم از حالت لختگی دربیان شکرو وانیل رو اضافه میکنیم حدود یک دقیقه هم میزنیم
رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم و تا وقتی ک مخلوط تخم مرغی ب رنگ کرم و کشدار بشه هم میزنیم
خب حالا آب پرتقال و روغن رو هم می ریزیم کمی هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر رو ک از قبل باهم سه بار الک کردیمشون رو ب مواد تخم مرغی تو سه مرحله اضافه میکنیم(می تونید همزن رو کنار بذارید چون ب همزدن زیاد نیس فقط انقدری هم میزنیم ک آرد و مایع تخم مرغی مخلوط بشن)
خب حالا سفیده ها رو هم اضافه میکنیم با قاشق بصورت دورانی خییییلی کم هم میزنیم
هم زدن زیاد باعث میشه پف کیک بخابه پس زیاد هم نزنین
مواد آماده رو بریزین تو قالبی ک از قبل چرب کردین و بذارین تو فری ک از قبل با دمای 180 درجه گرم شده ب مدت 50 دقیقه
1-سعی کنید در فر رو 30 دقیقه اول باز نکنید پف کیک میخابه
2-چون دمای فرها با هم متفاوته دهدقیقه آخر با خلال دندون تست کنید ببینید کیکتون پخته یا نه
3-حتماااا از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید
4-بعد از پخت کیک گریل رو روشن کنید یک دقیقه زمان بدید تا روی کیک هم طلایی بشه