2454
2493

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من پیش یه خانم دکتر لیزر کردم کارش خیلی خوب بود.کلی تحقیق کردم الان هم خیلی راضیم.دکتر لیلا عزیزبیگلو. البته فقط موبایلشو دارم.09212781713.مطبش شهرک غرب هست اما کلینیک قیطریه واسه من انجام داد.
2456
کلینیک skin planet پایین تر از پارک ساعی چطوره ؟؟؟چند وقته دنبال یه مرکز لیزر خوب میگردم ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که کجا برم .یکی هم کلینیک مهرگان ونک را معرفی کرده ،نمیدونم کدومش بهتره ؟؟؟؟
سمیه تل؟ هزینه؟ من ی جا میخوام که درد نداشته باشه
آ بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو ببند[smiley]s/sm09.gif[/smiley]
2496

سلامم عزیزم 

یه مرکز سمته ونک هست به اسم لوتوس 

خیلی عالیه ، دستگاشون جدیدترین دستگاهیه که به بازار اومده ، من بعده 6 جلسه که رفتم جواب گرفتم الان فقط سالی یبار میرم ، این شماره مطبشونه 88053502

لیزر موهای زائد در شرق تهران

کلینیک زیبایی ترنج  77113340 :: 77112963

لیزر موهای زائد یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای زائد بدن محسوب میشود که در سال های قبل تقاضا براى لیزر موهای زائد افزايش زیادی داشته است. که باعث خلاص شدن از سالن های اپیلاسیون، تیغ، مومک، موبر و دستگاه اپیلیدی همچنین جوش ها و موهای زیر پوستی می شود.

آدرس: تهران – تهرانپارس خیابان استخر - مجتمع پزشکی ترنج