2733
2734
عنوان

آشپزی کمک میخام

111 بازدید | 12 پست

سلام ی عالمه سیب دارم ک میخام خشک کنم میشه لطفا بگید چطوری این کارو بکنم؟ اولین بارمه لطفا ریز ب ریز بگید تو فر گذاشتم سوخت بلد نشدم رو بخاری هم گذاشتم منتها بازم بلد نشدم چقدر بذارم و چی اضافه کنم ک خوش طعم بشن و بازم خوب نشدن لطفا کمک کنیییییدددد

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

بشور خشک کن پوست بکن ورقه ورقه کن (برش نیم سانتی حدودا)

آبلیمو رو با شکر قاطی کن ورقه های سیبتو بزن تو ابلیمو و شکر

سبد فلزی بردار یه کم چربش کن ورقه های سیبتو که تو ابلیمو و شکر زدی بچین توش روهم نباشه بهتره

نزدیک بخاری یا شوفاژ بزار

 2 روز دیگه هم سیباتو پشتو رو کن

من 1 هفته نگه میدارم که قشنگ خشک شه (البته این که خیلی خونه هم نیستم و سرکار میرم بی تاثیر نیست تو دیر برداشتنم

نازک نازک برششون بده

کف یه سینی فلزی رو چرب کن 

بچین داخل اون

پودر قند و دارچین و قاطی کن یه کوچولو بپاش روی سیب ها

سینی رو بذار رو بخاری 4 ساعته کاااامل خشک میشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
2738
بشور خشک کن پوست بکن ورقه ورقه کن (برش نیم سانتی حدودا) آبلیمو رو با شکر قاطی کن ورقه های سیبتو بزن ...

چشم ممنون واقعا

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
نازک نازک برششون بده کف یه سینی فلزی رو چرب کن  بچین داخل اون پودر قند و دارچین و قاطی کن یه ...

آبلیمو اینا نزنم ینی؟

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
آبلیمو اینا نزنم ینی؟

من نمیزنم والا

آبلیمو واسه اینه که رنگ سیب سیاه نشه

که نمیشه زیاد

ولی من نمیزنم.مزه اش و دوست ندارم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز