وای تو چقدر منی..من۱۷سالمه وزنم۴۷ همه بهم میگن خیلی لاغری خودمم فکر میکنم زیاد رو فرم نیستم..دارم میرم باشگاه برنامه غذایی دادن بهم برای چاقی..سیب زمینی ابپز خیلی کمک میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
وای تو چقدر منی..من۱۷سالمه وزنم۴۷ همه بهم میگن خیلی لاغری خودمم فکر میکنم زیاد رو فرم نیستم..دارم می ...
منم باشگاه میرم ولی ببین از بچگی سیب زمینی آب پز لب نمیزدم حتی الانم اصن بوش بهم میزنه حالم بد میشه هر کاری کردم عادت کنم که بخورم نتونستم خیلی بدم میاد
البته بگم ها پارسال ۴۴ بودم اما انقدر خوردم خوردم وزنم رفت بالا باورتون نمیشه هر روز دو وعده برنج میخوردم اونم دو بشقاب پر مامانم بهم میگفت دختر مگه گودزیلایی