2777
2789

وای تو چقدر منی..من۱۷سالمه وزنم۴۷ همه بهم میگن خیلی لاغری خودمم فکر میکنم زیاد رو فرم نیستم..دارم میرم باشگاه برنامه غذایی دادن بهم برای چاقی..سیب زمینی ابپز خیلی کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی آب پز

تخم مرغ اب پز

پروتئین

قهوه

شیرموز

البته رو قاعده باید بخوری مشکلی واست پیش نیاد

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
وای تو چقدر منی..من۱۷سالمه وزنم۴۷ همه بهم میگن خیلی لاغری خودمم فکر میکنم زیاد رو فرم نیستم..دارم می ...

منم باشگاه میرم ولی ببین از بچگی سیب زمینی آب پز لب نمیزدم حتی الانم اصن بوش بهم میزنه حالم بد میشه هر کاری کردم عادت کنم که بخورم نتونستم خیلی بدم میاد 

این روش بهتره سعی کن عادت کنی

البته بگم ها پارسال ۴۴ بودم اما انقدر خوردم خوردم وزنم رفت بالا باورتون نمیشه هر  روز دو وعده  برنج میخوردم اونم دو بشقاب پر مامانم بهم میگفت دختر مگه گودزیلایی

منم باشگاه میرم ولی ببین از بچگی سیب زمینی آب پز لب نمیزدم حتی الانم اصن بوش بهم میزنه حالم بد میشه ...

سلام، عزیزم
من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده

لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه

لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی

و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/