2777
2789
عنوان

28 روز با قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 85336 بازدید | 705 پست

من مجدد توضیح بدم که عزیزانم قانون جذب تکنیک نیست بلکه یه قانونه مثل قانون جاذبه زمین. 

الانم شما دارین استفاده میکنید ولی اگاه نبودین. جذب شوهرتون جذب همین زندگب که دارین اگر دیر باردار شدین و هر چی تو زندگیتونه جذب خودتونه. این که تو ازدواج میگن قسمت و اینا الکیه. بلکه شما بر اساس ارتعاش خودتون کسی رو جذب میکنید بعدم باهاش ازدواج میکنید  حالا اگر از بچگی تو ذهنتون بوده خانواده شوهر بدن شخصیو جذب کردین که مادرش با عروس بده و بقیه زندگیتونم به همین منوال

الان قراره یاد بگیرین از انرژی درونتون اگاهانه استفاده کنید. من قرار نیست اموزشی بدم فقط تمریناتی رو بر اساس مباحث جذب بهتون دارم میگم بعدا خودتون برین اموزش ببینید

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

چرا من اینجا اموزش نمیدم؟

چون قانون جذب اصولی نکات زیادی داره که بهتره خودتون برین یاد بگیرین. چیزایی که تو سایت میگن نامه به فرشته و شکرگزاری و اینا فقط تکنیکه نه اصل قانون جذب. در واقع تمرینیه مثل تمرینات همین تاپیک. شما باید ارتعاش و باور و احساس رو یاد بگیرین . اینا اصل جذبه.

مثلا من دیدم تو بعضی تاپیکا میگن من برای شوهرم درامد بیشتر جذب کردم

ببینید در واقع شوهر اون خانم خودش ارتعاشی داشته و این خانم اون ارتعاش رو تقویت کرده وگرنه نمیشه برای کسی ما چیزی جذب کنیم. چون راه های انرژیکی ما به جهان متفاوته. فرض کنید من دارم تو خیابون خیام پیاده میرم شما که دوست من هستین تو خیابون ولیعصری. زنگ میزنید میگید من اسنپ گرفتم بیا باهم بریم؟

میشه؟ نه

در صورتی میشه باهم بریم که مقصدمون یه جا باشه  و دوم مبدا و مقصدمون یکی باشه یا اینکه باهم در جایی هم مسیر بشیم. ارتعاشم همینه.

ما با اطرافیانمون بر اساس ویژگی هایی هم ارتعاشیم که در کنار هم قرار میگیریم. شما و بقیه دوستان تاپیک بر اساس انجام تمرینات و اشنایی با قانون جذب هم ارتعاش بودین که توی این تاپیک هستین. مبحث ارتعاش گسترده هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام شبتون بخیر

گزارش روز ششم

فال

ز زدن شخص مورد نظر ک نزد ( حال میکنی چقد پیگیرم و کم نمیارم)🤣🤣🤣

امروز ناراحت هیچی نمیشم ک نیم ساعت پیش ی خورده دلم گرفت

خبرای خوبی بشنوم ک شنیدم 😍

غیر منتظره

ز زدن مامان شخص مورد نظر

سفر اروپا

مدرک دکترامو بدن دستم

زنگ خونه رو بزنن این سانتافه مدل ۲۰۲۰ مال توئه ک از فلان بانک برنده شدی

ده میلیارد پول بهم بدن

و قدم آخر

۸۰٪ مواظب حرفام بوذم 

میشه واسه اجابت دعاهام صلوات بفرستین؟😔 تیکر حاجت روایی

یه نکته جدید با گزارش امروز بیتا جون

نحوه در خواست که اونجوری نشه درست نیست باید مثبتشو بگین مثلا من امروز همش شاد باشم به جای اینکه بگیم ناراحت نشه

یا مریم خانم گفته بودن پروازم بدون تاخیر باشه باید میگفتن پروازم سر تایمش انجام بشه 

گزارش روز ششم 🌀

امروز روزمو ساختم عالی هستم و غول افسردگی رو کم کم شکست دادم فکرم خیلی آسوده و بدون دغدغه س خوشحالم و به شکست فکر نمیکنم.. آینده برام خیلی معنا داره تا گذشته..

خبرهای خوب بهم میرسه

و پول زیاد میاد تو حسابم

دخترم حالش خوبه و امتحانش و خوب داده( امروز فالمو واقعا ساختم عالی بودم عالییی بعد یکسال یک کاری شروع کردم قدم اول و برداشتم ۹۹ درصد چیزایی که دلم میخواست انجام شد امروز😍😍

۶ مورد به ظاهر غیر ممکن🌀

۱.سرم خیلییی شلوغه از سفارش و کارگاه میزنم اونم چند تا تدریس و مدیریت و کارافرینی

۲ تابلوهام شرکت دادم تو چند نمایشگاه خارجی و به فروش میره

۳ اقامت دوکشور و دارم

خونه مو عوض میکنم یک ویلایی تو بالا شهر میخرم

۴. ماشین یک میلیاردی دارم

۵ خونه میخرم تو کیش

۶ خدا یک پسر بهم داده

🌀 قدرت کلام

امروز آروم هستم و توی ذهنم حواسم به گفتگوهام به آدم ها هست

فال امروز

خبرهای خیلی خوشحال کننده ای بهم میرسه(تقریبا)

میتونم کلی کتاب بخونم(خوندم)

یه مهمونی که خیلی دوستش دارم میرم(رفتم پیش خاله جونم )

یه پولی به حسابمون واریز میشه(حقوقم رو واریز کردن )

۶ غیر ممکن:

۱.چشم پزشکی که رفتم بگه شماره چشمات خیلی ضعیف نیست

۲.مدرک دیپلمم که گم شده خونه بابام پیدا بشه(واسه یه کاری لازمش دارم)

۳.اخر ماه ۳۰۰ میلیون پول به حسابمون واریز بشه

۴.شوهرم یک‌ درجه ارشدیت میگیره

۵‌.فردا که از خواب بیدار شدم ۵ کیلو چربی از دست میدم و خوش هیکل میشم

۶.یه خونه فوق عالی تا اخر ماه میخریم

تقریبا سعی کردم عادت های منفی رو انجام ندم 

مثل غر زدن

یا یهو استرس گرفتن و ناامید شدن

و...

چالش روز ششم

فال

بچم آرومه و اذیتم نمیکنه(شد

امروز بابا و مامانم بسلامتی میان خونمون(با اینکه تصادف کرده بودن تو جاده ولی بسلامت رسیدن خداروشکر

غیرممکن ها

1.شوهرم رئیس اداره شون شده

2.خودم مسئول فنی کارخونه شدم

3.بچم خیلی تیزهوشه..رتبه کشوری گرفته

4.خونه 2میلیاردی خریدیم

5.یه گوشی 20میلیونی خریدم

6.یه بنیاد خیریه تاسیس کردیم منو شوهرم

قدرت کلام

امروز سعی کردم عصبی نشم..حرفام شاد بودن و پر انرژی

زندگیتون پر از عشق

#چالش_جذب

روز هشتم فراوانی نعمتها

آدمهای موفق معمولا عادت دارن روز و هفته خودشون از قبل میسازن. آدمهای عادی به فال و پیشگویی عادت دارن. من یه بار به یکی از دوستام گفتم فال هر روزت رو خودت بساز و واقعا بهش اعتقاد دارم. - بحث فال و پیشگویی جداست. شاید بعدا بازترش کردم-.

برای قدم اول برای ساخت روزمون، قبل از اینکه صبح از رختخواب بیرون بیاین فکر کنین میخواین روزتون چطور باشه:

✅ فلان فروش رو دارم.

✅ فلانی بهم زنگ بزنه.

✅ همسرم این کار رو بکنه.

و.....

بگید میخواین روزتون چطور باشه. میتونین شب قبل هم اینکارو بکنین.

قدم بعدی

۶ تا مورد هیجان انگیز رو باور کنین. هرچیزی. بزرگ یا کوچک. مقیاس و اندازه ماله انسانه مادیه نه انرژی برتر. با مقیاسای خودتون کائنات رو نسنجید. هدف ما در این مرحله رشد نیروی ذهنی و باور و افزایش ارتعاشه.

پس 6 تا مورد به ظاهر غیرممکن رو باور می کنیم. مثلا من ممکنه بگم: الان که از رختخواب می رم بیرون موهام تا کمرم رسیده!!! ظهر زنگ خونه رو می زنن و می گن 10 میلیارد هدیه واسم رسیده و ....

بخندین مهم نیست. به عقل من و خودتون شک کنین. بازم مهم نیست. داریم روی نیروی باور کار می کنیم.

برای 5 دقیقه هم که شده آدم متفاوتی بشید و باور کنین که نیروی قوی دارین.

و قدم آخر امروز توجه به فراوانی نعمتها

امروز به فراوانی نعمتهای اطرافتون دقت کنید.

مثلا نگاه فرشتون میکنید یه عالمه پرز داره

هوایی که نفس میکشین یه عالمه مولکول داره

بیرون میرین ماشینها یه عالمه لاستیک داره

هر درختی یه عالمه برگ داره

تو ظرف شکر یه عالمه دونه شکر هس

و....

نعمتهایی که دیدین تو تاپیک هم بگین

https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A

👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉

نه عزیزم لیستی نیست پست روز اول رو بخونید تمرین باید انجام بدین

عزیزم یه سوال..من خیلی اینو امتحان کردم که قبل از اینکه روزمو شروع کنم چیزایی که میخواستمو گفتمو تصور کردم...و نه تنها اوناتفاقا نیفتاد بلکه کاملا برعکسش افتاد به همراه کلی اتفاق بد دیگه...بنظرتون مال چیه؟

💖💖💖💖💖💖
عزیزم یه سوال..من خیلی اینو امتحان کردم که قبل از اینکه روزمو شروع کنم چیزایی که میخواستمو گفتمو تصو ...

چون قانون جذب 24 ساعت در زندگی ما فعاله. شما مثلا 5 دقیقه 20 دقیقه در روز رو مثبت اندیش هستین بقیش زندگی روتین رو دارین. به ناخواسته هاتون توجه دارین. مثلا اگر خواستتون پوله تجسم میکنید پول دارین ولی در بقیه ساعات روز فکر قسط وام ، چک و نداشتن پول هستین.

در واقع انرژی بقیه روزتون نسبت به اون تمریناتتون بیشتره. برای همین تو پست اولم گفتم دوستان برین قانون جذب اصولی رو یاد بگیرین نه صرفا 4 تا تکنیک

استارتر عزیز عاشقتم با این تاپیکتتتتت

مدتیه که منم درگیر قانون جذب شدم

اتفاق چند روزه ذهنم خیلی مشغول موضوعی بود

که تاپیک شما رو دیدممممممممممممممممم

عاشقتممممممممم نمیدونی چقدر انرژی مثبت گرفتممممممم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
استارتر عزیز عاشقتم با این تاپیکتتتتت مدتیه که منم درگیر قانون جذب شدم اتفاق چند روزه ذهنم خیلی مش ...

خدا رو شکر عزیزم😍😍😍

چون قانون جذب 24 ساعت در زندگی ما فعاله. شما مثلا 5 دقیقه 20 دقیقه در روز رو مثبت اندیش هستین بقیش ز ...

اهااا..بعد اینکه این قانون توی همه ی مسائل جواب میده؟؟؟هرچی که بخوایم و ارزو کنیم؟

💖💖💖💖💖💖
اهااا..بعد اینکه این قانون توی همه ی مسائل جواب میده؟؟؟هرچی که بخوایم و ارزو کنیم؟

بله الان هم شما دارین استفاده میکنید ولی نااگاهانه